podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@walta Mojenko, ja len tak narýchlo...nebojkaj sa , ja som mala toto iste špinenie, presne, ako ho opisuješ ty, take hnede a len sem-tam na slip.vložke, mne tiež dr. predpisala tie kvapky, čo tebe, no ani som ich nebrala, to špinenie som mala 3-4 razy a vidiš, všecičko je zatial v uplnom poriadku 😉 To prve špinenie som mala presne v tom istom čase, ako ty teraz cca v 5tt - je to z uhniezdovaniaa to dalšie bolo zasa z krčka maternice - praskla mi tam nejaka cievka😉 ....žiaden strach, fazulka je vporiadku, no viem si predstavit, ako si sa vylakala ...
@dzuli08 dnes som bola pozriet nase L+L v nemocnici, obe vypadaju uzasne, mala je krasna vlasana 🙂 O porode porozprava radsej ona, v stredu by ich mali pustit, od zajtra dostane Livinku k sebe na izbu 🙂 .
@walta na suchy nostek si daj vazelinu alebo framykoin, je to sice antibiotikum, ale iba lokalne, takze to neublizi babike. Walti aku davku fsh si si pichala? Ja mam teraz 150 jednotiek a v stredu kontrolu, som zvedava, ci mi ju nechaju alebo zmenia. Kedy ides na sono? 🙂
@pici @katy33 @dzuli08 @hope2011 malu som neodfotila, ved Lucinka sem da fotecky, ale ja som uz v den "D" videla fotky na fb, Mirko ich tam dal na Luckine konto, tak kuknite drobceka 🙂
@apolenka6 vitaj kocka 🙂
@katy33 kuriatko a uz mate vybrany kocarik? 🙂
@zuzanka7834 Viela som foto, aj mi Lucka poslala mms, veru malinka je prenadherna a vlasana, ako píšeš 😀 ...zlatinko, nech kontrola dopadne najlepšie ako vie, ale ved to dopadne 😉 ...hned daj vediet, kolko vajok sa nam tam pekne pučí 🙂 😉 A ako znášaš pichanie? Bodáš sa ty, al. mm 😀 🙂
Mojenko, už sme boli pozriet vela kočikov, vyber si robim na nete - podla recenzi a tak, ale vždy im niečo chybalo, čo som ja ,,silno potrebovala,, 😕 😎 ....potrebujeme s odlahčenou konštrukciou, lebo sme na 3.posch. a bez vytahu, tak sa tam ta cena automaticky navyšuje a najmä, aby bol lahko skladatelny, ked budem chodit sama autom a s malinkou, nech s tým nie je oštara 😝 ....ideme teraz pozriet zo Jané - taku fialkovo-sivú kombináciu - je to trojkombinacia a športová čast je obojstranna, tak to je pre mna plus, mali sme vybrany concord, ale tam ta šport. čast nie je obojstranna...dufam, že nám zajtra ten kočik padne do oka a už nebudem musiet dalej hladat.
@walta som tu dlhšie nebola ako sa cítiš??? všetko v poriadku?? dúfam, že všetko beží ako má 😎
@zuzanka7834 gratulujem Lucke k bábätku nech sú všetci moc šťastní 🙂
@katy33 jaaaaj, vies, ako si ma upokojila?snad bude vsetko v naj poriadku... moja gynda mi povedala, ze ked mi to spinenie prestane, uz to brat nemusim, tak uz dnes poobede som si to nedala... ale preslo mi to uz vcera... vd zajtra idem na sono do BA, uvidim, co mi povie moj dr. Zajtra podam spravicku...a katy- dakujem 🙂
@zuzanka7834 ahojky.... pichala som najskor 225 jednotiek , potom mi to zdvihol na 300, lebo som slabo reagovala.... nos si natieram s tym vajickom z oriflameu, s tou vazelinkou... sono mam zajtra, drz palceky 🙂
AHojte. Prosím poradte mi. Bola som na inseminácii v piatok a zjavne som dostala infekciu. Všetko ma štipe a mam výtok ako tvaroh - proste ako kvasinka. Mám isť do Heliosu alebo ku svojej doktorke. Mám doma aj lieky Macmirol - mam chuť si to vložiť
@in131 Ja som toto mala tiež, ale nie po inseminácii. V stredu som mala ovulku (po ktorej som otehotnela) a v piatok som si dala jednorázový krém Gynazol. On je super na toto ochorenie, ale tuším je len na predpis. Je to krém s takým aplikátorom, ktorý sa jednorázovo zavedie a pôsobí asi 4 dni. Vždy mi pomohol a dokonca aj vtedy, keď sa konečne zadarilo.
@fomarik Ahoj, gratulujem ku Livinke 🙂 Tak uz to mas za sebou, sme Ti v pätach 😀 😀 😀
@zuzanka7834 tak hlavne ze su v poriadku...a tesime sa s nimi....
a ty ako sa mas s pichanim????
@zubrienocka ako zlato? všetko v pohode? Ja hej, len keby ma už začal ten žalúdok poslúchať 😖
zajtra ideme kuknuť znova na našu fazulienku, už sa teším 🙂 dúfam, že nám pán doktor povie samé dobré správy 😀
@aninka666 ano bola to bolest pri zakroku ked sa mi dostavala do maternice,,, ako pichnutie ihlou...trvalo to 5 minút tá bolesť... U Teba fakt nič? to netuším od čoho to závisí... ako lekarka bola v pohode pri zakroku a tak, ale to potom ze ma vybavili na chodbe sa ma dosť dotklo... no zrejme riešili už Teba, tak som nemohla k lekárke.... ale v pohode už som to rozdýchala... inak zrejme preto som nič netušila aj o tom, že Utrogestan bude mať takú silu po 3 dňoch užívania, že som strašne unavená a šoférovanie je riadny problém som ako pripitá.. aj na škatuľke je upozornenie že ovplyvňuje vedenie motorových vozidiel... to mi mohli povedať predtým...
@zuzanka7834 ano robil to lekárka...stálo to inj. predtym 25 eur, iui 75 eur, tabl. po Utrogestan 10 eur....
ja nemam @fomarika na fcb a chcem vidiet foto 😢 😢 😢 😢 😢
dnes je tu volako tichoooo
@ketere
@zubrienocka tehulky naše ako sa máte? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dievcence, no, v sobotu do rana som zacala spinit.. az som sa zlakla, ale len take hnede nieco, mala som slipovu vlozku, tak bol na nej hnedy pasik.... aj ked som isla cikat, papier bol hnedy... volala som svojej gynde, kazala, aby som isla do lekarne a vypytala si ascorutin a kanavit- ze recept donesiem dodatocne, aj tak bolo... zacala som to hned v sobotu rano brat, a preslo to, uz nespinim. Ale ze to spinenie moze byt, len ze keby to prepuklo do krvacania, musim ist do nemocnice sa ohlasit. Chvalabohu nic take. Nemate niektora z vas s tymto spinenim skusenosti? Ja som na zaciatku tehu, v cca 5 tyzdni- zajtra budem mudrejsia, ideme na sono do BA a tam mi dr. povie presne, v kt. tyzdni som. Fakt vam poviem, ze som sa zlakla, a dost dobre.... ahojte