icon

IUI vo februári 2026

michaelam21
30. jan 2026

Chystá sa niekto vo februári pripadne bol v blízkej dobe na iui? Dakujem

Strana
z2
michicka
30. jan 2026

@michaelam21 ano v stredu sme boli 😇

michaelam21
autor
30. jan 2026
@michicka

@michaelam21 ano v stredu sme boli 😇

@michicka super tak ty to už máš za sebou 🙂 držím prsty 🙂 a je to prvé iui?

michicka
31. jan 2026
@michaelam21

@michicka super tak ty to už máš za sebou 🙂 držím prsty 🙂 a je to prvé iui?

@michaelam21 veru nie, uz druhe prve bolo v novembri vy? Mate aj nejake diagnozy?

michaelam21
autor
31. jan 2026
@michicka

@michaelam21 veru nie, uz druhe prve bolo v novembri vy? Mate aj nejake diagnozy?

@michicka no práveže ani nie, manžel ma trosku zhoršený spermiogram, ale morfológiu mierne pod 4%, ostatne všetko nadpriemer a mne na nič neprisli. Možno by sme skúsili tento mesiac iui, dalsi týždeň mám konzultáciu. A vy?

michicka
3. feb 2026
@michaelam21

@michicka no práveže ani nie, manžel ma trosku zhoršený spermiogram, ale morfológiu mierne pod 4%, ostatne všetko nadpriemer a mne na nič neprisli. Možno by sme skúsili tento mesiac iui, dalsi týždeň mám konzultáciu. A vy?

@michaelam21 co znamena mierne zhorseny ak sa smiem opytat?
U nas sa v podstate prislo len na zly spermiogram, a hyfosy som mala pravy vajecnik spomaleny prechod kontrastnej latky… cize nic extra, v minulosti zrasty na tej strane niekolko x..

lienkara
3. feb 2026

@michaelam21 ja som bola v januári na druhé IUI dnes som 9 deň po na 14 deň mám ísť na krvný test hcg tak som zvedavá ale necítim sa nejak inak ani nič tak pochybujem že to vyšlo .

michaelam21
autor
3. feb 2026
@michicka

@michaelam21 co znamena mierne zhorseny ak sa smiem opytat?
U nas sa v podstate prislo len na zly spermiogram, a hyfosy som mala pravy vajecnik spomaleny prechod kontrastnej latky… cize nic extra, v minulosti zrasty na tej strane niekolko x..

@michicka no tu morfológiu ma 3,8%, inak všetko nadpriemer. Hycosy by som chcela absolvovat ešte pred iui. Ty si bola tiež takto pred iui? A čo máte zle v spermiograme?

michaelam21
autor
3. feb 2026
@lienkara

@michaelam21 ja som bola v januári na druhé IUI dnes som 9 deň po na 14 deň mám ísť na krvný test hcg tak som zvedavá ale necítim sa nejak inak ani nič tak pochybujem že to vyšlo .

@lienkara držím prsty a planujes aj testovať skôr? A z akého dôvodu ste sli na iui?

michicka
3. feb 2026
@michaelam21

@michicka no tu morfológiu ma 3,8%, inak všetko nadpriemer. Hycosy by som chcela absolvovat ešte pred iui. Ty si bola tiež takto pred iui? A čo máte zle v spermiograme?

@michaelam21 aj je tam diagnoza nejaka v zavere?
U nas je asthenozoospermia , cize znizeny pohyb..

lienkara
4. feb 2026
@michaelam21

@lienkara držím prsty a planujes aj testovať skôr? A z akého dôvodu ste sli na iui?

@michaelam21 snažili sme sa 3 roky normálne a nešlo to tak sme navštívili centrum

michaelam21
autor
4. feb 2026
@michicka

@michaelam21 aj je tam diagnoza nejaka v zavere?
U nas je asthenozoospermia , cize znizeny pohyb..

@michicka no je teratozoospermia, ale dr povedal, že to by neriesil, že to je odchýlka 0,2% od normy. A na hyfosy si bola v car? Pred iui?

michicka
6. feb 2026
@michaelam21

@michicka no je teratozoospermia, ale dr povedal, že to by neriesil, že to je odchýlka 0,2% od normy. A na hyfosy si bola v car? Pred iui?

@michaelam21 no u nas takto norma progresivna pohyblivost <30% a moj muz ma 10% … tak neviem teraz stojime pred rozhodnutim ak nevyjde iui, dalsiu uz dr neodporuca ze efektivnejsie je ivf

michaelam21
autor
6. feb 2026
@michicka

@michaelam21 no u nas takto norma progresivna pohyblivost <30% a moj muz ma 10% … tak neviem teraz stojime pred rozhodnutim ak nevyjde iui, dalsiu uz dr neodporuca ze efektivnejsie je ivf

@michicka a neskusala si testovať ešte? A kam chodíte do centra?

michicka
6. feb 2026
@michaelam21

@michicka a neskusala si testovať ešte? A kam chodíte do centra?

@michaelam21 do nr, neskusala lebo mi dali ovitrelle a to moze vyjst falosne pozitivny test, preto treba cakat do 13-14 dna po inkekcii

michaelam21
autor
9. feb 2026
@michicka

@michaelam21 do nr, neskusala lebo mi dali ovitrelle a to moze vyjst falosne pozitivny test, preto treba cakat do 13-14 dna po inkekcii

@michicka ahoj ako to u teba vyzerá?

lienkara
9. feb 2026
@michaelam21

@michicka ahoj ako to u teba vyzerá?

@michaelam21 mne sa druhé IUI podarilo dúfam lebo test na 14 deň bol pozitívny

lienkara
9. feb 2026
@lienkara

@michaelam21 mne sa druhé IUI podarilo dúfam lebo test na 14 deň bol pozitívny

michicka
10. feb 2026
@lienkara

@lienkara jej potichucky gratulujem💕 a nali ste nejake diagnozy? Ak sa smiem teda spytat.
@michaelam21 zajtra robim test na krv nechcem ist 🙂 ale citim sa ako pred ms, kedze jedno dieta mam viem ze to nebude asi ono

lienkara
10. feb 2026
@michicka

@lienkara jej potichucky gratulujem💕 a nali ste nejake diagnozy? Ak sa smiem teda spytat.
@michaelam21 zajtra robim test na krv nechcem ist 🙂 ale citim sa ako pred ms, kedze jedno dieta mam viem ze to nebude asi ono

@michicka Ďakujem pekne dnes som bola na krv zajtra mám volať o výsledky všetko nasvedčuje tomu , že to vyšlo . Pco, anovulacne cykly, znížená funkcia štítnej žľazy, menštruácia len s duphastonom.

michaelam21
autor
10. feb 2026
@lienkara

@lienkara gratulujem, to je super, že vam to vyšlo 🙂 a do akého centra prosím chodíte?

michicka
10. feb 2026
@lienkara

@michicka Ďakujem pekne dnes som bola na krv zajtra mám volať o výsledky všetko nasvedčuje tomu , že to vyšlo . Pco, anovulacne cykly, znížená funkcia štítnej žľazy, menštruácia len s duphastonom.

@lienkara aj som predpokladala, zvycajne ked je problem s ovulaciou a nastimuluju liekmi je belmi vysoka sanca ze to vyjde.. drzim palce 😇

lienkara
11. feb 2026
@michaelam21

@lienkara gratulujem, to je super, že vam to vyšlo 🙂 a do akého centra prosím chodíte?

@michaelam21 centrum Helios Košice

lienkara
11. feb 2026
@michicka

@lienkara aj som predpokladala, zvycajne ked je problem s ovulaciou a nastimuluju liekmi je belmi vysoka sanca ze to vyjde.. drzim palce 😇

@michicka Ďakujem pekne 🙂

michaelam21
autor
11. feb 2026
@lienkara

@michaelam21 centrum Helios Košice

@lienkara aj ja tam idem 🙂 tak držím prsty nech ide všetko hladko 🙂 a už vieš aj hodnotu hcg?

lienkara
11. feb 2026
@michaelam21

@lienkara aj ja tam idem 🙂 tak držím prsty nech ide všetko hladko 🙂 a už vieš aj hodnotu hcg?

@michaelam21 dnes mám volať o výsledok

lienkara
11. feb 2026
@michaelam21

@michaelam21 hcg mám 142

michaelam21
autor
11. feb 2026
@lienkara

@michaelam21 hcg mám 142

@lienkara a čo ti k tomu povedali? Ale tak po iui je to asi celkom ok nie?

lienkara
11. feb 2026
@michaelam21

@michaelam21 o dva týždne mám ísť na ultrazvuk a krv

michicka
12. feb 2026
@michaelam21

@michaelam21 moj test po 2 iui negativny, takze prichsdza hluche obdobie :(

michaelam21
autor
12. feb 2026
@michicka

@michaelam21 moj test po 2 iui negativny, takze prichsdza hluche obdobie :(

@michicka och to ma mrzí, aj ste boli na krv už?

Strana
z2