icon

IVF a farbenie vlasov

6. okt 2023

Ahojte prosim je možné si zafarbit vlasy pri stimulácii ? Budúci týždeň ma čaká odber vajíčok asi vo štvrtok. Môžem si pred tým ešte farbiť vlasy keď stimulujem ? Alebo skôr az potom po odbere ? Chcela by som vyzerať ako človek ešte pred tým nez otehotniem (dúfam)🙏🏻🙏🏻🙏🏻

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
6. okt 2023

Prečo by si nemohla?

stellarstar
6. okt 2023

A co tým myslíš že " Chcela by som vyzerať ako človek ešte pred tým nez otehotniem " ? Teraz si chodiaca mŕtvola či zombie?

ssizk
7. okt 2023

Ano mozes, nic sa nestane.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
ssizk
7. okt 2023

@monsterablue ale na stimulaciu a vajicka to vplyv nebude mat, myslim, ze skor o to islo autorke.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
sonkam
9. okt 2023

Mne koordinátorka povedala že počas stimulácie žiadne parfémy, deodorant, výrazná kozmetika, žiadne prípravky na čistenie ktoré majú výraznú vo u a smrad...proste obmedziť a vynechať ideálne všetko čo môžeš cítiť nosom lebo to môže uškodiť kvalite vajicok . Takže ja by som si nefarbila vlasy... A hlavne aj vplyvom hormónov ti môže úplne kadejaké chytiť farba

marhulka2022
9. okt 2023

Mozes, ale ja vdaka ivf pocas 2 rokov mam konecne svoje prirodzene vlasy...vsetko mi uz odrastlo..uplne zdrave vlasy, som vdacna.. nechcela som ziadnu chemiu davat na seba..ani deodorant nepouzivam od vkladu o parfemoch nehovorim..proste ja to mam v hlave.

akiknabruh
10. okt 2023

možeš všetko , držim palce ❤️