IVF a inzulínová rezistencia
Ahojte rada by som si s niekým popísala ,kto si prešiel IVF procesom s inzulínovou rezistenciu ,pretože IVF sme začali riešiť kvôli mužovi ,keďže má diagnózu OAT ,ale zistili aj u mňa IR s hodnotou 5,2...trochu som schudla(5-6kg) ,lieky som nebrala a teda sme išli do IVF ,čo nedopadlo najlepšie ,lebo mi odobrali len 6vajicok aj z toho 3 boli nezrelé..zatiaľ neviem ,či vôbec bude nejaké embryo ,ale nevedela som že Inzulinova rezistencia môžu spôsobiť to,že slabí zareagujem.na stimuláciu. V CAR centre to vôbec neriešili..tak budem rada ,keď sa podelíte o skúsenosti.Dakujem
@amelia0511 mne tiez zistili inzulinovu rezistenciu a hned mi nasadili metformin. Ten uzivam dlhodobo.
@amelia0511 myslím si, že to hlúposť, musí tam byt aj iný faktor.Ja mam IR, absolvovali sme IVF a mala som 12 vajíčok, z toho použiteľných vyšlo 7 embryí a mam 40 rokov.
@amelia0511 predtym nez mi zistili IR som bola na odbere a vajicok kde odobrali 8 z toho len 5 bolo vhodnych na oplodnenie a iba 3 sa dobre oplodnili. Mala som 2x KET ale skončili potratom v 6 a v 8. tt . Až teraz ma poslali na endokrinologiu a diabetologiu kde mi potvrdili IR samozrejme ak PCOS a nasadili liečbu. Na odporúčanie doktorky v centre čakame s poslednym pokusom kym sa da telo trosku dokopy pomocou liekov. Samizrejme mi ootvrdili ze s touto diagnozou by bez liecby doslo zrejme znova k potratu ze je tam niekolkonasobne vyssia pravdepodobnost. Verim ze raz sa to podari a ze sme na dobrej ceste.
@amelia0511 mne tiez zistili inzulinovu rezistenciu a hned mi nasadili metformin. Ten uzivam dlhodobo.
@tinka181 a máte aj nejakú diétu?? Alebo papate vsetko
ahojte dievčatá, ak je to tu pre niekoho ešte aktuálne, napíšte otázku. Rada vám poradím čo sa týka inzulínovej rezistencie.
ahojte dievčatá, ak je to tu pre niekoho ešte aktuálne, napíšte otázku. Rada vám poradím čo sa týka inzulínovej rezistencie.
@z_petra ano je pre mna aktuálne
@anonym_33d84f ahoj, môžeš mi napísať bližšie info o sebe?
@z_petra co konkrétne?

@amelia0511 Nemám skúsenosť ale povedala si im o svojej diagnóze ? Či lekár sa také veci nepýtal ? pamätám si že mňa sa o všetkých chorobách aj alergiach pýtal lekár skrz lieky ..