IVF a pracovná neschopnosť
Dobry den, prosim Vas ked ste podstupovali ivf tak gynekologicka vam dala vychadzky 4 hodiny v kuse, alebo 2 hodiny doobeda a 2 poobede? Dakujem
2 a 2
A preco si PN? S akou diagnozou?
A preco si PN? S akou diagnozou?
@anonym_d305d3 Este nie som, len sa pytam ak by som zle znasala priebeh umekeho oplodnenia, ze ako to byva.
@anonym_d305d3 Este nie som, len sa pytam ak by som zle znasala priebeh umekeho oplodnenia, ze ako to byva.
@simonka40 chodila som do práce, brala som si pcka a dovolenku. Hoci sa na to nepýtaš, ale mne to pomohlo byť zamestnaná prácou, doma by som sa zbláznila od čakania. Najmä už po OPU, keď komunikuješ s embryologom, koľko embryí máš, koľko to vzdá, koľko sa mrazí... Mne veľmi pomohlo byť vtedy medzi ľuďmi. Samozrejme, keď sa budeš cítiť v poriadku. Mne vyšiel prvý vklad, chodila som do práce kým som mohla aj počas tehotenstva. Držím palce ✊
@simonka40 chodila som do práce, brala som si pcka a dovolenku. Hoci sa na to nepýtaš, ale mne to pomohlo byť zamestnaná prácou, doma by som sa zbláznila od čakania. Najmä už po OPU, keď komunikuješ s embryologom, koľko embryí máš, koľko to vzdá, koľko sa mrazí... Mne veľmi pomohlo byť vtedy medzi ľuďmi. Samozrejme, keď sa budeš cítiť v poriadku. Mne vyšiel prvý vklad, chodila som do práce kým som mohla aj počas tehotenstva. Držím palce ✊
@anonym_203aad Nie každému je dobré to čo tebe. Ja som počas tehotenstva neznášala ľudí, išli mi na nervy.
@anonym_2539f4 a to je dovod na PN ? Akú si mala dg že neznášam ľudí ? 🤦
@anonym_2539f4 a to je dovod na PN ? Akú si mala dg že neznášam ľudí ? 🤦
@anonym_ef2814 kde píšem že som bola PN? 😂😂😂😂😂😂
Ja som bola na pn a mala som 2 hodiny poobede a 2 doobeda. A zalezi od doktora poznam aj takych co daju 4 hodiny v kuse. A bola son na pn od stimulacie az po tehotenstvo. Ked je dobry lekar necha ta na pn dlhodobo
Ďalšia panička, co chce byť v tehotenstve PN. Lebo veď tehotenstvo je choroba. Ja fakt ľutujem takéto chuderky.

@simonka40 keď som postupovala ivf nebola som vôbec pn.