icon

IVF dlhý protokol

20. máj 2025

Ahojte dnes som sa dozvedela že budem mať dlhý protokol, duphaston/dipherelin (či ako sa to správne píše) a potom meriofert 150. Bojím sa že bude málo vajíčok. Prvé IVf som mala kratky od 1dc bemfolu 150 a mala som amh 13 a vajíčok odobratých 30 a 5 embryi a nevydarilo sa nič a teraz ideme druhý a aj posledný x a bojím sa stimulácie či bude dobrá :( amh mi kleslo o polovicu dole a nechcem dopadnúť že mi ostane jedno embryo :((( Mám pcos a všetky vyšetrenia ok

lin_a
20. máj 2025

chapem, ze stresujes, ale ver lekarom, ze vedia co robia, oni su odbornici, nie ty 🙏
ty sa postaraj co najlepsie o svoje telo, dbaj na vyzivu a oddych nielen po fyzickej, ale aj psychickej stranke, stresom si moc nepomahas. Drzim palce 🍀

simona3010
20. máj 2025

Pre pana jana, zeny, muzi ludia, vy ste ozaj tak strasne prepnutiiii vsetci, alebo co? Ja si pripadam, akoby som od isteho momentu zila na inej planete..... Kokos, male decko vie, ze ked bude mat nervy, nepodari sa mu nic.... A takto jednoducho funguje aj v zivote dospelych a vsade.....Vzdy sa stane, co sa ma stat, vzdy......a vsetko sa pre nieco deje.......Samozrejme, chapem, rozumiem verim, je to tazka situacia, ale chill, peace a pozitivnost........🙂)))Prajem pekny den a drzim palce