IVF Gyncare
Ahojte,
bola som na prvej konzultácii v Gyncare. Ja som úplne v poriadku, ale manžel má zlý spermiogram. Chcem sa spýtať, koľko vás to celé stálo? A bol niekto tento rok na IVF?
Budem rada za vaše skúsenosti. Vďaka 😊
Cena je veľmi individuálna, záleží, aké metódy použijete a na koľký pokus to vyjde. Inak sú tie ceny v SVK car približne rovnaké. My sme zatiaľ dali cca 2500€ a nedostali sme sa ani ku vkladu, lebo nebolo žiadne embryo. Takže druhý cyklus znova to isté.
Vklad som ešte nemala, ale postúpila som stimuláciu v GynCare. Môžem ti napísať, za čo sme platili my.
Lieky stimulácia - 200€
doplnkové metódy k oplodneniu (ICSI, MSS, Predĺžená kultivácia) - 1400€
Mrazenie (4embrya) - 590€
Lieky pred vkladom - 130€
To je zatiaľ 2320€, čo sme platili my.
Vklad mám mat tento cyklus, rátam s tým, se embryoglue 200€, neviem či bude potrebný asistovanú hatching. Kľudne sa pýtaj, ak chceš 🙂
@96sofia96 dakujem pekne za odpoved, ako dlho zatial trvá tento proces?
No v prvý deň menštruácie vo februári - 9.2. som začala užívať lieky na stimuláciu.
18.2. som mala kontrolu
20.2. odber oocytov
Dostala som OHSS lebo som mala 40 oocytov, takže vklad mal byt odložený po menštruácii. Menštruáciu som dostala 5 dní po odbere oocytov. KET mal byť 20.3., ale kvôli zlemu hormonálnej profilu (po stimulácii som mala cystu na vajecniku, ale sama praskla, a to vraj bránilo k ovulácii a správnym hodnotám hormónov), proste sa tie hormóny nevedeli spamätať po OHSS, mi zrušili KET, bola aj nízka sliznica kvôli nízkemu estrogénu. Takže teraz momentálne mám menštruáciu, užívam Leteozol od 3. DC, na 11dc mám kontrolu v centre a uvidíme čo bude ďalej 😊
@96sofia96 dakujem pekne za informácie a prajem veľa šťastia 😊
No v prvý deň menštruácie vo februári - 9.2. som začala užívať lieky na stimuláciu.
18.2. som mala kontrolu
20.2. odber oocytov
Dostala som OHSS lebo som mala 40 oocytov, takže vklad mal byt odložený po menštruácii. Menštruáciu som dostala 5 dní po odbere oocytov. KET mal byť 20.3., ale kvôli zlemu hormonálnej profilu (po stimulácii som mala cystu na vajecniku, ale sama praskla, a to vraj bránilo k ovulácii a správnym hodnotám hormónov), proste sa tie hormóny nevedeli spamätať po OHSS, mi zrušili KET, bola aj nízka sliznica kvôli nízkemu estrogénu. Takže teraz momentálne mám menštruáciu, užívam Leteozol od 3. DC, na 11dc mám kontrolu v centre a uvidíme čo bude ďalej 😊
@96sofia96 ahoj, môžem sa opýtať, že ako ste na tom teraz? pomohol vám GynCare?
@anonym_autor ahoj, ako ste dopadli? my sme v tej istej situácii...ja som OK, ale manžel má zlý spermiogram...a zvažujeme GynCare v NR...
@anonym_autor ahoj, ako ste dopadli? my sme v tej istej situácii...ja som OK, ale manžel má zlý spermiogram...a zvažujeme GynCare v NR...
@vabea Ahoj, vyšiel nám prvý vklad a som 14+0 ☺️ celý proces bol veľmi rýchly. Cca do 4 mesiacov od prvej konzultácie som bola tehotná a to sme ešte k tomu čakali 6tyzdnov na výsledky z genetiky 😅 Keby som vedela, tak by som určite išla skôr a netrápili by sme sa tak dlho
@vabea Ahoj, vyšiel nám prvý vklad a som 14+0 ☺️ celý proces bol veľmi rýchly. Cca do 4 mesiacov od prvej konzultácie som bola tehotná a to sme ešte k tomu čakali 6tyzdnov na výsledky z genetiky 😅 Keby som vedela, tak by som určite išla skôr a netrápili by sme sa tak dlho
@anonym_autor ďakujem, povzbudilo ma to 🙂 srdečne blahoželám, nech maličké pekne rastie v brušku 🙂
@96sofia96 tak to je úžasné, srdečne blahoželám ❤️😊 môžem sa opýtať, co všetko ste si zakúpili? Myslím metódy...
@vabea mali sme pri oplodňovaní ICSI, predĺženú kultiváciu s Embryoscope, a pri vklade Embryoglue 😊 asistovaný hatching u nás nebol potrebný, keďže embryjko bola hatchujúca blastocysta 😊
Vklad som ešte nemala, ale postúpila som stimuláciu v GynCare. Môžem ti napísať, za čo sme platili my.
Lieky stimulácia - 200€
doplnkové metódy k oplodneniu (ICSI, MSS, Predĺžená kultivácia) - 1400€
Mrazenie (4embrya) - 590€
Lieky pred vkladom - 130€
To je zatiaľ 2320€, čo sme platili my.
Vklad mám mat tento cyklus, rátam s tým, se embryoglue 200€, neviem či bude potrebný asistovanú hatching. Kľudne sa pýtaj, ak chceš 🙂
@96sofia96 môžem sa opýtať či ste to riešili cez poisťovňu alebo ste samoplatcovia? Pretože tiež rozmýšľam ale neviem sa nikde dopátrať k cenníku viem že to je individuálne ale niesme na tom finančne najlepšie momentálne a rozdiel je že u nás sú všetky vyšetrenia aj smermogram aj moje výsledky sú úplne v poriadku, bola som už aj na prefuku vajickovodov som po roka po tom a nič snažíme sa už 4 roky…
@96sofia96 môžem sa opýtať či ste to riešili cez poisťovňu alebo ste samoplatcovia? Pretože tiež rozmýšľam ale neviem sa nikde dopátrať k cenníku viem že to je individuálne ale niesme na tom finančne najlepšie momentálne a rozdiel je že u nás sú všetky vyšetrenia aj smermogram aj moje výsledky sú úplne v poriadku, bola som už aj na prefuku vajickovodov som po roka po tom a nič snažíme sa už 4 roky…
@kukulienka22 riešili sme to cez poisťovňu, keď pozerám do online pobočky, tak Dôvera nám preplatila presne 1049,72€, v cenníku bol výkon odberu oocytov + jeden transfer 1200€, ale za toto sme nedoplácali, priplácali sme si len za doplnkové metódy

Ceny nájdeš na stránke car. Cena záleží od toho ci budeš užívať lieky, či pôjdete do IUI ci IVF