IVF, KET, ET 2025
Ahojky, ak by niekoho zaujímalo,kedy cca testovať, pri KET (5 ďnové embryo) a chcel si porovnať, dávam sem fotku testov od 4DPT až 8DPT 🩷🫶🏻. Ak máte otázky a neistoty, poďme kľudne pokecať. Ja som 8DPT a verím, že to potiahneme do úspešného konca. Clearblue digi bol pozitívny na 6DPT ráno a ukázal +1-2.
Rada si tu kľudne nájdem nejakú IVF kamošku/ kamošky.

Ahojte 🙂 dnes som 6 dpt, robila som si dnes ráno dr max obyčajný paličkovy test a teda ducha musím hľadať🙂 ale clerblue digitálny ukazuje pozitív 1-2 týždne🙂 tak som zvedavá co z toho bude 🙂
@matushka17 keď ti vyšiel ten 25 clearblue to bude v pohode, uvidíš o 2 dni zosilnie, DR max ma malo farbiva aj woman secret, mamatest by vyšiel pozitívny len tých si treba urobiť viac aby to bolo iste, občas ukazujú zle
@babushkaem anko, niekomu aj neskôr ukáže 🩷🫶🏻
@matushka17 Alza ma tie mamatesty také balenie 3 krabicky a ráno máš v alzaboxe🩷🫶🏻
@mima1234v robila som si ešte livsane a tam už je slabá čiarka. Uvidím o 2 dni že ako bude 🙂 dúfam ze to vyjde 🙂
@matushka17 určite vyjde 🩷🫶🏻
Ahojte. Som 9DPT Zajtra si robim test 🍀. Baby chcem sa vas opytat…ake lieky a davky mate po transfers? Ja mam estrogen and progesterone 2x2 , pride mi to moc.
Toto je uz moj druhy transfer, prvy bol potrat v 8t tak mam trochu strach .
@ana_3 ja som mala to iste, ale este trochu viac progesteronu (rano vecer domáci vkladali, na obed pichala injekcie) a plus medrol a clexan tiez injekcie. To co mas je podla mna taky štandard
@babushkaem Dakujem
Držím všetkým silno palce 🍀
@ana_3 vacsinou mozes hned dalsi cyklus, ak si nemala potvrdene tehotensvtvo
Ahoj. Aj ja sa pridávam. Dnes bol KET
@zuzka2662021 držím palce 🫶🏻🩷
@zuzka2662021 potom daj vedieť ako sa darí 🩷
@mima1234v je to môj 3 vklad. Minulý mi vysiel ale bola z toho anembryola. Tak snáď teraz to lepšie dopadne. Len teraz mi vkladali embryo kvality B tak snáď sa uchytí. Ešte teraz mi holali z kliniky,že mma progresteron na hrane tak mi nasadili o jednu injekciu viac. Tan snáď pomôže a neublíži
@mima1234v ďakujem. Aké si mala príznaky?
@mima1234v ahoj aj si mala nejaké príznaky v prve dni aby som si vedela porovnať. Ja som 5dpt
@zuzka2662021 Ahooj , dva dni som bola unavená veľmi inak nič a v 6tt mi začali hrozne nevoľnosti
Ahojte dievčatá chystá sa niekto na vklad teraz v máji? 🙂ja mám prvý vklad za týždeň utorok chcela som sa aj opýtať vy čo to máte už za sebou je to nejaké bolestivé ?
Ahojte dievčatá chystá sa niekto na vklad teraz v máji? 🙂ja mám prvý vklad za týždeň utorok chcela som sa aj opýtať vy čo to máte už za sebou je to nejaké bolestivé ?
@sju2511 ahoj ja som dnes 12 dni po ket a nebolelo nič 🙂

@mima1234v ahoj ja som dnes 4 dpt 🙂