icon

IVF s partnerom so zlým spermiogramom

2. mar 2025

Ahojte,

chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s IVF, ak mal váš partner zlý spermiogram (nizsky počet spermií, abnormálny tvar, nízka pohyblivosť). Podarilo sa vám otehotnieť? Ak áno, na koľký pokus?

Budem vďačná za akékoľvek rady, tipy alebo povzbudenie. Každý príbeh mi pomôže lepšie sa zorientovať a pripraviť.

Ďakujem! 💕

lenka5545
2. mar 2025

Ahoj my máme za sebou IVF momentálne prvé z ktorého nám vyšlo 7 embryi prvý vklad nevyšiel druhý KET momentálne ťaháme 19tt 🙂 tiež sme do toho šli kvôli manzelovmu zlému spermiogramu manžel mal vitaminovu liečbu bluefertilom ja pred odberom vajicok a prvým vkladom inofolic pred druhým vkladom 3 mesiace femibion1 ananásový a grepovy dzus a šťava z granatoveho jablka .... plus ešte ja vitamin D.... niečo z toho možno pomohlo možno bolo v druhom vklade silnejšie embryo nevieme ... každopádne silno držím palce je to náročný proces ale stojí to za to 😊❤️

leona45
2. mar 2025

Ano na 1x

babushkaem
2. mar 2025

Na druhý krat, ale dostatočne sme zistili aj ine príčiny na co som zacala brat lieky.

snowflakenel
2. mar 2025

Moj mal zlu morfologiu. Vysiel 4 vklad. Neskor,Po 8 rokoch som otehotnela.aj prirodzene.

sonkam
3. mar 2025

U nás OAT gravis pri prvom ivf nám vyšiel až 3 vklad ale to preto že som nemala spravené vyšetrenia a po zistení syndrómu lepivych doštičiek hneď na anopyrine vyšiel ak vklad. Pri druhom IVF vyšiel hneď prvý vklad.