icon

IVF u doktorky Gerovej v Bratislave

bar_bora_1
19. feb 2026

ahojte, už sme nejaký ten piatok v centre, užívam letrozol, 1x IUI neúspešne a schyľuje sa nám zrejme k IVF (ja 29 a PCOS muz 32 spermie sú v norme).. mame ísť ešte k doktorke Gerovej do BA a podľa toho čo zistí sa rozhodeneme ako ďalej..
moja otázka: neboli ste na tom niekto podobne? návšteva Gerovej a nejaký ďalší postup?
dr nás to ničoho netlačí ale pri poslednej návšteve a našich otázkach k IVF nám povedal, že by do toho šiel, že nemá zmysel to takto ťahať donekonečna

anonym_d5c1f1
19. feb 2026

@bar_bora_1 prečo neskúsite iui ešte raz dva krát? Nie každému to vyjde na prvý raz. Alebo skúsiť bez iui. Ja mám pcos 30r. Ovulacia žiadna absolútne a s letrozolom a iui nám to vyšlo na prvý raz. Partner ma 37 a spermie v norme.

bar_bora_1
autor
19. feb 2026
@anonym_d5c1f1

@bar_bora_1 prečo neskúsite iui ešte raz dva krát? Nie každému to vyjde na prvý raz. Alebo skúsiť bez iui. Ja mám pcos 30r. Ovulacia žiadna absolútne a s letrozolom a iui nám to vyšlo na prvý raz. Partner ma 37 a spermie v norme.

@anonym_d5c1f1 bez iui a s letrozolom to skúšame stále, zvažovali sme ešte iui len nás odrádza mala šanca na úspech a keď sa to riešiť už 2-3-4x tak sa to dosť narata

anonym_d5c1f1
19. feb 2026
@bar_bora_1

@anonym_d5c1f1 bez iui a s letrozolom to skúšame stále, zvažovali sme ešte iui len nás odrádza mala šanca na úspech a keď sa to riešiť už 2-3-4x tak sa to dosť narata

@bar_bora_1 aha. No ja by som skúsila aspoň ešte jedno iui. Môže byť uspesne ☺️ áno to je jasne že to ide do peňazí, však pomaly 300€ to stojí, plus cesta a tak.. no je to teda na vás či ešte skúsite raz aleob rovno ivf. Ja som rada že sme sa ivf vyhli, čo chvíľa rodim ☺️

zuzka2662021
21. feb 2026

Nemusis sa bat ivf. Neni to az take zle. Len sa musis nastavit dobre psychicky a brat to ako nieco normalne

annalubuska
24. feb 2026

@bar_bora_1 pokiaľ viem, doktorka Gerová s Vami nebude riešiť ivf, ale je odborníčka na na pro technológiu, čo je síce dlhšie trvajúci, zato prirodzený proces, kedy prirodzene nastaví tvoje telo aby prirodzene počalo a zvládlo tehotenstvo. Osobne poznám kamarátku s pcos+x ďalšími vecami, ktorej po 15 rokoch neplodnosti dopomohla k synovi. Máš dobrý vek na to, aby sa to síce pomalšie, ale hlavne prirodzene vyriešilo. Pri ivf sa umelo liekmi telo núti k niečomu čo by samo za svojho aktuálneho nastavenia nezvládlo, umelo núti a udržiava plod ktorý by za normálnych okolností príroda neutvorila. Určite skúste aj dr. Gerovú.