IVF v Helios Martin
Ahojte rada by som znova otvorila temu Helios MT aktualne skusenosti a je niekto kto teraz absolvuje alebo by mal IVF cyklus ? 😊
Teraz už nie, no dávnejšie. Držím palce.
@anonym_autor ahoj. 🙂
Ja som čerstvo po ivf v Helios MT - odber vajíčok 2.2
@marinecka95 a akeho mate prosim dr? A mate problem aj so spermiogramom ci to je ok? Skor sa bojim ci teda embryologia bude pre nas ok..ja endo a priatel teratozoo a vyssia fragmentacia 🙂
Teraz už nie, no dávnejšie. Držím palce.
@annel19 dufam ze uz po porode 🙂 boli ste spokojna ?
@marinecka95 a akeho mate prosim dr? A mate problem aj so spermiogramom ci to je ok? Skor sa bojim ci teda embryologia bude pre nas ok..ja endo a priatel teratozoo a vyssia fragmentacia 🙂
@anonym_autor toto IVF sa nám venovala výlučne Dr. Móricová … maximálna spokojnosť.
U nás je spermiogram ukážkový, normospermia, niekoľko rokov v CAR.
Ja mám hyperplastickú sliznicu, komplikovanú hemato poruchu (trombofilnú aj deficit FVII, lepivé doštičky) a aj reproimuno (mimoriadne aktívne NK bunky 😁)
Chlap je v úplnom poriadku.
Myslím ale, že embryológiu majú dobrú … ja som tam aj napriek tomu, že bábätko stále nemáme veľmi spokojná.
@anonym_autor toto IVF sa nám venovala výlučne Dr. Móricová … maximálna spokojnosť.
U nás je spermiogram ukážkový, normospermia, niekoľko rokov v CAR.
Ja mám hyperplastickú sliznicu, komplikovanú hemato poruchu (trombofilnú aj deficit FVII, lepivé doštičky) a aj reproimuno (mimoriadne aktívne NK bunky 😁)
Chlap je v úplnom poriadku.
Myslím ale, že embryológiu majú dobrú … ja som tam aj napriek tomu, že bábätko stále nemáme veľmi spokojná.
@marinecka95 aj ja budem mat Dr Moricovu snad sa nam uz konecne podari 🙂 a drzim palce ❤️
@marinecka95 aj ja budem mat Dr Moricovu snad sa nam uz konecne podari 🙂 a drzim palce ❤️
@anonym_autor držím palce 🙂
Je to vaše prvé ivf?
@marinecka95 nie nie 4te
@anonym_autor Ojoj, tak držím palce 💪
Predošlé ivf boli v akom centre?
@anonym_autor ano, boli sme pred 9 rokmi. Bola som spokojná. A predstav si, druhé dieťa máme prirodzene, ani nevieme kedy.....a vraj by sme prirodzene nikdy nemali. Dokonca v 40-ke.....
@annel19 hej to uz som citala viac pripadov ze prirodzene nikdy a...ale ono sa to vraj rozbehne castokrat po tehotenstve ❤️ gratulujem moc
@annel19 hej to uz som citala viac pripadov ze prirodzene nikdy a...ale ono sa to vraj rozbehne castokrat po tehotenstve ❤️ gratulujem moc
@anonym_autor no až po 9 rokoch sa to rozbehlo. Ale ono to u nás asi urobilo aj to, že sme s tým absolútne nerátali, ani sme nad tým neuvažovali. Stavali sme dom a naše myšlienky sa uberali úplne iným smerom. Ako dlho skúšate?
Nemáš sa čoho báť, všetko vysvetlia, ja som strašný bojko a dala som to.
Manžel mal 1percento morfologicky zdravých spermií. Čiže kadečo sme skúšali. Potracala.som, aj pri ivf v tom 8-9 TT.
Pichvala.som aj fraxiparine. Vyšiel az2. Cyklus ivf a tretí vklad tuším .malamsom vtedy 34. Predtým sme skúšali bábo asi3 roky,kým sme sa rozhybali
Ahojte. Už nerobia v Heliose čerstvý transfer embrya?

@anonym_autor ahoj. 🙂
Ja som čerstvo po ivf v Helios MT - odber vajíčok 2.2