icon

IVF v januári 2026

petulienka007
Dnes o 09:04

Ahojte , kto sa chystá na odber vajíčok v januári? Poďme sa na vzájom podporiť . Toto je moje prvá stimulácia a mám krátky protokol , momentálne deň 5. Zatiaľ žiadne vedľajšie účinky ( klopem na drevo) Teším sa na Vás .

marinecka95
Dnes o 12:11

Ahoj, ja 1.1 začínam s dlhým protokolom. Odber mi vyjde nejako na prelome január/február - ale skôr prvý februárový týždeň. Držíme si palce 🙂

petulienka007
autor
Dnes o 12:32
@marinecka95

Ahoj, ja 1.1 začínam s dlhým protokolom. Odber mi vyjde nejako na prelome január/február - ale skôr prvý februárový týždeň. Držíme si palce 🙂

@marinecka95 super, je tazke najst niekoho s kym sa o tom da rozpravat .. z rodiny väčšinou tiez nechápu o com to je .
Je to tiez pre teba prvé ivf? Ja mam vyšší vek a nízke amh (0.4) tak som zvedava kolko vajíčok sa podari vypestovať ;)

marinecka95
Dnes o 12:34
@petulienka007

@marinecka95 super, je tazke najst niekoho s kym sa o tom da rozpravat .. z rodiny väčšinou tiez nechápu o com to je .
Je to tiez pre teba prvé ivf? Ja mam vyšší vek a nízke amh (0.4) tak som zvedava kolko vajíčok sa podari vypestovať ;)

@petulienka007 nie, nie, nie je prvé … ja už mám náročnejšiu cestu za sebou 🙂
Tiež sa radšej rozprávam o tom s niekým nestranným 🙂
O tomto IVF nikto nevie 🤪

petulienka007
autor
Dnes o 13:58
@marinecka95

@petulienka007 nie, nie, nie je prvé … ja už mám náročnejšiu cestu za sebou 🙂
Tiež sa radšej rozprávam o tom s niekým nestranným 🙂
O tomto IVF nikto nevie 🤪

@marinecka95 tak to držím palčeky nech to tento krát víde.. ❤️ja som to povedala viacerým ľudom aby sme nemuseli klamať rodine ale uz teraz to ľutujem 🤨

marinecka95
Dnes o 14:23
@petulienka007

@marinecka95 tak to držím palčeky nech to tento krát víde.. ❤️ja som to povedala viacerým ľudom aby sme nemuseli klamať rodine ale uz teraz to ľutujem 🤨

@petulienka007 pri prvom sme aj my povedali … ale teraz už naozaj nikomu - ani doma, ani v práci. Ten, kto to nezažil - nepochopí 🤷‍♀️
A koniec koncov je to intímna vec - nebudem to nikomu vešať na nos 🙂
Cítim sa tak lepšie … ja som mala taký pocit voči okoliu ani neviem pomenovať - “zdopovednosti” alebo takého pocitu - že opäť ich sklamem alebo neviem …
Teraz nikto nevie nič a hotovo 🤪 je to len naša vec