icon

IVF v januári 2026

petulienka007
30. dec 2025

Ahojte , kto sa chystá na odber vajíčok v januári? Poďme sa na vzájom podporiť . Toto je moje prvá stimulácia a mám krátky protokol , momentálne deň 5. Zatiaľ žiadne vedľajšie účinky ( klopem na drevo) Teším sa na Vás .

Strana
z2
marinecka95
30. dec 2025

Ahoj, ja 1.1 začínam s dlhým protokolom. Odber mi vyjde nejako na prelome január/február - ale skôr prvý februárový týždeň. Držíme si palce 🙂

petulienka007
autor
30. dec 2025
@marinecka95

Ahoj, ja 1.1 začínam s dlhým protokolom. Odber mi vyjde nejako na prelome január/február - ale skôr prvý februárový týždeň. Držíme si palce 🙂

@marinecka95 super, je tazke najst niekoho s kym sa o tom da rozpravat .. z rodiny väčšinou tiez nechápu o com to je .
Je to tiez pre teba prvé ivf? Ja mam vyšší vek a nízke amh (0.4) tak som zvedava kolko vajíčok sa podari vypestovať ;)

marinecka95
30. dec 2025
@petulienka007

@marinecka95 super, je tazke najst niekoho s kym sa o tom da rozpravat .. z rodiny väčšinou tiez nechápu o com to je .
Je to tiez pre teba prvé ivf? Ja mam vyšší vek a nízke amh (0.4) tak som zvedava kolko vajíčok sa podari vypestovať ;)

@petulienka007 nie, nie, nie je prvé … ja už mám náročnejšiu cestu za sebou 🙂
Tiež sa radšej rozprávam o tom s niekým nestranným 🙂
O tomto IVF nikto nevie 🤪

petulienka007
autor
30. dec 2025
@marinecka95

@petulienka007 nie, nie, nie je prvé … ja už mám náročnejšiu cestu za sebou 🙂
Tiež sa radšej rozprávam o tom s niekým nestranným 🙂
O tomto IVF nikto nevie 🤪

@marinecka95 tak to držím palčeky nech to tento krát víde.. ❤️ja som to povedala viacerým ľudom aby sme nemuseli klamať rodine ale uz teraz to ľutujem 🤨

marinecka95
30. dec 2025
@petulienka007

@marinecka95 tak to držím palčeky nech to tento krát víde.. ❤️ja som to povedala viacerým ľudom aby sme nemuseli klamať rodine ale uz teraz to ľutujem 🤨

@petulienka007 pri prvom sme aj my povedali … ale teraz už naozaj nikomu - ani doma, ani v práci. Ten, kto to nezažil - nepochopí 🤷‍♀️
A koniec koncov je to intímna vec - nebudem to nikomu vešať na nos 🙂
Cítim sa tak lepšie … ja som mala taký pocit voči okoliu ani neviem pomenovať - “zdopovednosti” alebo takého pocitu - že opäť ich sklamem alebo neviem …
Teraz nikto nevie nič a hotovo 🤪 je to len naša vec

krispp
30. dec 2025

Držím palce baby 🙂 Ja budem mať v januári len natív už, takže bez liekov.

petulienka007
autor
31. dec 2025
@krispp

Držím palce baby 🙂 Ja budem mať v januári len natív už, takže bez liekov.

@krispp ďakujeme.. Mohla by si vysvetliť prečo si sa rozhodla pre natív? Alebo doktor rozhodol ? Vďaka

petulienka007
autor
31. dec 2025
@marinecka95

@petulienka007 pri prvom sme aj my povedali … ale teraz už naozaj nikomu - ani doma, ani v práci. Ten, kto to nezažil - nepochopí 🤷‍♀️
A koniec koncov je to intímna vec - nebudem to nikomu vešať na nos 🙂
Cítim sa tak lepšie … ja som mala taký pocit voči okoliu ani neviem pomenovať - “zdopovednosti” alebo takého pocitu - že opäť ich sklamem alebo neviem …
Teraz nikto nevie nič a hotovo 🤪 je to len naša vec

@marinecka95 dobre si to pomenovala “zodpovednosť” za ich obavy popri menežovaní vlastných obáv 🙄

ivananina
31. dec 2025
@petulienka007

@marinecka95 dobre si to pomenovala “zodpovednosť” za ich obavy popri menežovaní vlastných obáv 🙄

Ahojte baby, tiež máme náš tretí IVF naplánovaný na jánuár 😊
Tak prajem každéj aspoň jedno zdravé embryjko😍

petulienka007
autor
31. dec 2025
@ivananina

@ivananina super🤗držím palce .. pozajtra idem na sono a doladia mi injekcie tak dám update

krispp
31. dec 2025
@petulienka007

@krispp ďakujeme.. Mohla by si vysvetliť prečo si sa rozhodla pre natív? Alebo doktor rozhodol ? Vďaka

@petulienka007 mám za sebou 3 ivf. Prvý vysoké dávky, žiadny odber a ďalšie dve stimulácie boli soft a mali sme dve embrya ale jedno sa nám pred mesiacom neujalo a vzhľadom na moje amh je podľa lekárky zbytočné ma dopovat liekmi.

petulienka007
autor
Autor odpoveď zmazal
krispp
1. jan 2026
@petulienka007
Odpoveď bola zmazaná

@petulienka007 v apríli som mala 0.21. Dali mi vysoké dávky, aby mi aspoň niečo dokázali odobrať lebo to amh mám hrozne nízke. Lieky nezabrali, lekárke som hneď povedala, že sa mi to zdá vysoké na mňa a jej odpoveď bola, že proste už asi vajicka nemam a moje vaječníky zlyhávajú. No merali mi potom FSH hormón ešte lebo som sa odmietala vzdať, aby zistili či už som v prechode už. Výsledky úplne krásne, žiadny prechod, lekárka naordinovala soft a vyšli nám dve vajíčka a dve embrya vyvinuté. Ale pred mesiacom mi merali zase amh a mám už len 0.07 😞. A toto je už také že len natív ale len vďaka tomu že moje vajíčka sú zdravé a kvalitné a predtým sa nám vyvinuli embrya inak je to vraj konečná. Takže ja už som zmierena s tým že deti mať nebudem.
Uvidíš ako zareagujes, každá žena je iná, má iný vek, životný štýl atď. Držím palce 💪

anonym_68c944
3. jan 2026

@petulienka007 ahoj, aj my sme v IVF ❤️ kratky protokol, odber o par dni snad. Ako sa ti dari?

petulienka007
autor
3. jan 2026
@krispp

@petulienka007 v apríli som mala 0.21. Dali mi vysoké dávky, aby mi aspoň niečo dokázali odobrať lebo to amh mám hrozne nízke. Lieky nezabrali, lekárke som hneď povedala, že sa mi to zdá vysoké na mňa a jej odpoveď bola, že proste už asi vajicka nemam a moje vaječníky zlyhávajú. No merali mi potom FSH hormón ešte lebo som sa odmietala vzdať, aby zistili či už som v prechode už. Výsledky úplne krásne, žiadny prechod, lekárka naordinovala soft a vyšli nám dve vajíčka a dve embrya vyvinuté. Ale pred mesiacom mi merali zase amh a mám už len 0.07 😞. A toto je už také že len natív ale len vďaka tomu že moje vajíčka sú zdravé a kvalitné a predtým sa nám vyvinuli embrya inak je to vraj konečná. Takže ja už som zmierena s tým že deti mať nebudem.
Uvidíš ako zareagujes, každá žena je iná, má iný vek, životný štýl atď. Držím palce 💪

@krispp fíha , máš toho dosť za sebou 😒musí to byť veľmi náročné .. pozerala som rôzne príbehy na YouTube kde sa to podarilo aj s takým nízkym amh ako máš ty. Samozrejme - že boli na viacerých ivf odberoch, niekedy aj 5-6 .. ale to musí byť veľmi finančne aj psychicky vyčerpávajúce.
Viem že darcovské vajíčka nie sú pre každého tá správna voľba, ale nerozmýšľala si aj o takejto ceste?❤️

petulienka007
autor
3. jan 2026

Takže, bola som na prvom sone, máme 6 folíkov 11-13 mm , doktorka chválila, že pekne rastú.Čakala som ich trošku viac, neviem či mám byť sklamaná alebo je to dobré číslo vzhľadom na moje nízke amh… Odber budúci týždeň🙏

petulienka007
autor
3. jan 2026
@anonym_68c944

@petulienka007 ahoj, aj my sme v IVF ❤️ kratky protokol, odber o par dni snad. Ako sa ti dari?

@anonym_68c944 ahoj🙂 darí sa mi až prekvapivo dobre. Cítim sa skvele fyzicky aj psychicky , som z toho prekvapená 😅 aj ja mám budúci týždeň odber. Mám 6 folikulov zatiaľ, dúfam že budú kvalitné a podarí sa aspoň jedno embryjko.. a ty ako?

anonym_68c944
3. jan 2026
@petulienka007

@anonym_68c944 ahoj🙂 darí sa mi až prekvapivo dobre. Cítim sa skvele fyzicky aj psychicky , som z toho prekvapená 😅 aj ja mám budúci týždeň odber. Mám 6 folikulov zatiaľ, dúfam že budú kvalitné a podarí sa aspoň jedno embryjko.. a ty ako?

@petulienka007 pisala som ti SS 😊

krispp
3. jan 2026
@petulienka007

@krispp fíha , máš toho dosť za sebou 😒musí to byť veľmi náročné .. pozerala som rôzne príbehy na YouTube kde sa to podarilo aj s takým nízkym amh ako máš ty. Samozrejme - že boli na viacerých ivf odberoch, niekedy aj 5-6 .. ale to musí byť veľmi finančne aj psychicky vyčerpávajúce.
Viem že darcovské vajíčka nie sú pre každého tá správna voľba, ale nerozmýšľala si aj o takejto ceste?❤️

@petulienka007 no minulý rok bol náročný 🙈 uvidíme ako budem reagovať na nativy či sa nám nejaké embryo ešte vyvinie. Máme ešte jednu mozaiku zmrazenu takže ešte min. jeden vklad bude ale už tomu veľmi neverím. Do DV nás aj tlačia ale nie je to také jednoduché to prijať. Ja by som do toho aj išla ale odrádza ma ako to zoberie ten prcek potom. Či sa s tým zmieri alebo ma bude nenávidieť.
6 folikulov je veľmi dobrý počet prk tvojom amh. Doktori počet vajíčok odhadujú podľa amh tak že ak máš 0.4 očakávajú aspoň 4 vajíčka s mojím amh 0.21 sme očakávali 2-3 a mala som dve. Takže ak budeš mať 6 je to veľmi dobrý počet 🙂

petulienka007
autor
3. jan 2026
@krispp

@petulienka007 no minulý rok bol náročný 🙈 uvidíme ako budem reagovať na nativy či sa nám nejaké embryo ešte vyvinie. Máme ešte jednu mozaiku zmrazenu takže ešte min. jeden vklad bude ale už tomu veľmi neverím. Do DV nás aj tlačia ale nie je to také jednoduché to prijať. Ja by som do toho aj išla ale odrádza ma ako to zoberie ten prcek potom. Či sa s tým zmieri alebo ma bude nenávidieť.
6 folikulov je veľmi dobrý počet prk tvojom amh. Doktori počet vajíčok odhadujú podľa amh tak že ak máš 0.4 očakávajú aspoň 4 vajíčka s mojím amh 0.21 sme očakávali 2-3 a mala som dve. Takže ak budeš mať 6 je to veľmi dobrý počet 🙂

@krispp budem držať palčeky aby ti ten natív vyšiel 🤗🤗
Tak som rada že 6 je dobré číslo, len neviem či by som mala ísť do ďalšej stimulácie hneď na ďalší cyklus , alebo hneď do vkladu ak bude nejaké embryjko. ( kvoli veku)
Čo sa týka tých darcovských, úplne chápem ..už som spomínala že mám napozerané rozne príbehy a častokrát sú tieto deťúrence keď vyrastú zmätené a začnú hľadať “svojho” genetického rodiča. Zidealizujú si ho a sú tým akoby posadnutí 🥺tiež neviem či by som ja do toho osobne išla len preto aby som mala dieťa..ake nikdy nehovor nikdy 🤯

krispp
4. jan 2026
@petulienka007

@krispp budem držať palčeky aby ti ten natív vyšiel 🤗🤗
Tak som rada že 6 je dobré číslo, len neviem či by som mala ísť do ďalšej stimulácie hneď na ďalší cyklus , alebo hneď do vkladu ak bude nejaké embryjko. ( kvoli veku)
Čo sa týka tých darcovských, úplne chápem ..už som spomínala že mám napozerané rozne príbehy a častokrát sú tieto deťúrence keď vyrastú zmätené a začnú hľadať “svojho” genetického rodiča. Zidealizujú si ho a sú tým akoby posadnutí 🥺tiež neviem či by som ja do toho osobne išla len preto aby som mala dieťa..ake nikdy nehovor nikdy 🤯

@petulienka007 na tvojom mieste by som sa rozhodla až uvidíš koľko embryí sa vám vyvinie a akej kvality a tiež ako zvládneš odber. Ak budeš mať min. 3 pekné embrya do ďalšej by som nešla už. Záleží aj koľko detí by si chcela.
Ďakujem. No uvidíme ako to dopadne, snažím sa na to nemysliet u mňa je dosť podstatná psychika. Ak som len trochu rozhodena tak to nevychadza.

lulaaa123
Autor odpoveď zmazal
petulienka007
autor
5. jan 2026
@lulaaa123
Odpoveď bola zmazaná

@lulaaa123 ahoj, žiaľ beriem iné lieky

petulienka007
autor
5. jan 2026
@krispp

@petulienka007 na tvojom mieste by som sa rozhodla až uvidíš koľko embryí sa vám vyvinie a akej kvality a tiež ako zvládneš odber. Ak budeš mať min. 3 pekné embrya do ďalšej by som nešla už. Záleží aj koľko detí by si chcela.
Ďakujem. No uvidíme ako to dopadne, snažím sa na to nemysliet u mňa je dosť podstatná psychika. Ak som len trochu rozhodena tak to nevychadza.

@krispp no uvidíme ..vďaka za radu.. ešte pár dní a budem mať jasno či sa vobec niečo oplodnilo. Snáď nebudeme mať nejaký skrytý problém , pretože za tie roky som nebola ani raz tehotná. A popri tom máme všetky výsledky “ v norme” . Nemáme spravenú hematologia a imuno ale išli sme do toho i napriek tomu lebo dr povedal že hlavná je kvalita vajíčok

petulienka007
autor
13. jan 2026
@krispp

@krispp ahoj, tak zatiaľ máme 2 embryjka kvality 5AA zamrazené zo včera a čakáme či 2 ešte dobehnú PK. A ty ako? Podstúpila si ten natív?

Ja som milo prekvapená ako dobre to dopadlo so stimulkou.. 🙏

petulienka007
autor
13. jan 2026
@ivananina

@ivananina už si začala stimulovať ?

petulienka007
autor
13. jan 2026
@marinecka95

@marinecka95 nejaký update ? ☺️

petulienka007
autor
13. jan 2026
@petulienka007

@petulienka007 ja už mám dvoch mraziačikov a čakám na pgt-a

marinecka95
13. jan 2026
@petulienka007

@petulienka007
Ahoj 🙂 update taký, že stimulujem - dlhý protokol.
Duphaston som už doužívala, dnes už 6ty deň pichám Decapeptyl a čakám na MS, ktorá by mala doraziť podľa výpočtu koordinátorky 15-17.1.
Pôjdem na kontrolu a začnem s Pergoveris 💉

To, že narazíte mrazáčikov ma úprimne teší 💫🤩
Ako dlho bude trvať genetika?

petulienka007
autor
13. jan 2026
@marinecka95

@petulienka007
Ahoj 🙂 update taký, že stimulujem - dlhý protokol.
Duphaston som už doužívala, dnes už 6ty deň pichám Decapeptyl a čakám na MS, ktorá by mala doraziť podľa výpočtu koordinátorky 15-17.1.
Pôjdem na kontrolu a začnem s Pergoveris 💉

To, že narazíte mrazáčikov ma úprimne teší 💫🤩
Ako dlho bude trvať genetika?

@marinecka95 ja som tiež stimulovala s pergoveris 😉dúfam že vedľajšie účinky sú minimálne..
Ďakujem - a pribudol nám práve ďalší mrazáčik z PK tak máme 3 🫶 genetika 2,3 týždne
Držím palce so stimulkou , napíš update o pár týždňov

Strana
z2