Je Individuálna kultivácia zbytočnosť?
Kočky je dobra individualna kultivacia alebo je to zbytocnost?a co hovorite na mss?
Ja mam pco,spermiogram je v norme 🙂
Ďakujem 😊
@andrea_82 ze je v celom tom inkubatore su len nase embrya a ked potrebuju otvaraju len nase.pri klasickej su vsetky embrya spolu,stale to otvaraju a teplota sa tam neustali rychlo ale kolise
Aha, to kedysi nebolo. 😁 My sme boli na IVF uz davnejsie. Ale uz vtedy mali v nasom centre pravidlo, aby sme volali az poobede, aby inkubator zbytocne neotvarali, pozerali ich len raz denne.
@andrea_82 do akeho centra ste chodili?
do Ferticentu v BA
@wejuska7910 myslíš predĺženú kultivaciu v embryoskope?? My sme si to dali.
Určite áno. Mne to embryologicka vysvetlia a tak isto povedala, že pozerať ich každý deň nebude . Aj keď sme si dali embryoskop nie je dobré aby sa s nimi každú chvíľu hýbalo. Pozrie len keď bude dávať výživy ktoré potrebujú k procesu a to je 3x za celú PK A také niečo že by som každý deň volala kvôli embryam...neviem mne sa to zdá hlúpe. Ani prvý krát ma to nenapadlo .
@mailoabruno co sa ti zda hlupe?volat?nakoniec sme sa dohodli s mm na tej individualnej,pre istotu
@wejuska7910 určite ste sa rozhodli veľmi dobre. A áno volať a vyrušovať ich každú chvíľu. Niektoré to robia a pýtajú sa či sa delia. Ja viem, že sme všetky nervózne a nedockave ale neurychlime tým nič. Aj ja som nervózna že koľko našich vydrží PK no musím vydržať a veriť že robia to najlepšie čo môžu. Chceme pre ne len to najlepšie 😉
@mailoabruno presne tak
Dakujem drzim vam palce
@mailoabruno myslím, že to neberú ako vyrušovanie, mne sami kázali volať 1. a 3.deň po odbere vajíčok na 5.deň bol ET

Co je individualna kultivacia? Ja poznam len predlzenu kultivaciu.