Je Nativ odber vajíčok bolestivý?
Ahojte, prosím, kto bol na Nativ odbere vajíčok, ako to prebiehalo? Zaujíma ma, či je je to bolestivé, ten zákrok samotný a potom či ste mali bolesti...vďaka
@mini_vivi ďakujem a absolvovala si to bez narkozy, že ?
@johana_kamenska v kratkej cca 15 min narkoze
Ahoj ja som bola ped dvoma týždňami a po odbere som mala take bolesti večer až som plakala 🙈potom asi týždeň bolesť ale už taká prijateľná každá žena to má inak hlavne treba veľa piť a bielkoviny zakrok trval asi 10 minút potom som tam ešte cca 2 hodky ležala na pozorovanie
@johana_kamenska ahoj, je tu par bab, co to takto absolvovali, že jedno dve vajicka sa daju zvladnut. neviem kolko ich mas ty..
@sju2511 ďakujem, a v ktorom centre Ti to prosím robili ? Mala si odoberane jedno vajíčko?
@babushkaem vďaka, jedno bude pravdepodobne
@johana_kamenska to podla mna zvladnes 🙂 a inak co sa bolesti tyka po odbere, ja som napriklad ziadne bolesti nemala, takze drzim palce
@babushkaem a odber Ti robili v narkóze alebo bez narkozy ?
@johana_kamenska mne v narkoze, ja som mala 11 folikulov, to by som bez narkozy nedala...
Mne tak brali dve vajicka bez narkozy. Najbolestivejsia na tom celom bola inekcia proti bolesti do sedacieho svalu 🙂 samotny odber bol trochu neprijemny, citila som taky akoby tlak, ale nie bolest (doktorka mi vravela, ze tam vnutri nie su take nervove zakoncenia, aby to clovek citil ako bolest a mala pravdu). Po odbere som nemala vobec bolesti (pamatam si ze som isla potom vecer aj na majales 😄 )
@johana_kamenska Ginfiv Žilina mne ich odobrali 10
@sju2511 bez narkozy?
@mimicka2013 nie pod narkozou
@soonya ďakujem za odpoveď, a prosím v ktorom CAR si bola ?
@johana_kamenska Reprofit BA (v tom case to bol este Iscare)
@johana_kamenska ja som takto absolvovala 3 krat soft cyklus. 1. Krat odber 11 folikulov bez narkozy bolestive ale dalo sa vydrzat vecer som ani nevedela ze mi nieco robili 2. Krat 2 folikuli, a 3. Krat 2 folikuly vsetko bez narkozy a v celku OK. Posledny krat som dokonca uz isla sama bez doprovodu a to som mala domov 80 km a zaroven mam jeden vajecnik vyssie cize sa horsie napichoval ale dalo sa zvládnut.
@katica312 ďakujem a v ktorom CAR si prosím bola ?
@johana_kamenska Gyn fiv Žilina

@johana_kamenska Ahoj, ja som bola v 2023. Nemala som nastastie ziadne bolesti ani pocas pichania injekcii ani po ma nic nebolelo. Po zakroku som dostala cipok, ten ucinkoval par hodin, potom som si dala ibalgin a na druhy den som o nicom nevedela. Ale ci to bol nativ neviem co to znamena, ja som isla za ucelom Social Freezing vtedy.