icon

Je Nativ odber vajíčok bolestivý?

johana_kamenska
4. mar 2025

Ahojte, prosím, kto bol na Nativ odbere vajíčok, ako to prebiehalo? Zaujíma ma, či je je to bolestivé, ten zákrok samotný a potom či ste mali bolesti...vďaka

mini_vivi
4. mar 2025

@johana_kamenska Ahoj, ja som bola v 2023. Nemala som nastastie ziadne bolesti ani pocas pichania injekcii ani po ma nic nebolelo. Po zakroku som dostala cipok, ten ucinkoval par hodin, potom som si dala ibalgin a na druhy den som o nicom nevedela. Ale ci to bol nativ neviem co to znamena, ja som isla za ucelom Social Freezing vtedy.

johana_kamenska
autor
4. mar 2025

@mini_vivi ďakujem a absolvovala si to bez narkozy, že ?

mini_vivi
4. mar 2025

@johana_kamenska v kratkej cca 15 min narkoze

sju2511
5. mar 2025

Ahoj ja som bola ped dvoma týždňami a po odbere som mala take bolesti večer až som plakala 🙈potom asi týždeň bolesť ale už taká prijateľná každá žena to má inak hlavne treba veľa piť a bielkoviny zakrok trval asi 10 minút potom som tam ešte cca 2 hodky ležala na pozorovanie

babushkaem
5. mar 2025

@johana_kamenska ahoj, je tu par bab, co to takto absolvovali, že jedno dve vajicka sa daju zvladnut. neviem kolko ich mas ty..

johana_kamenska
autor
5. mar 2025

@sju2511 ďakujem, a v ktorom centre Ti to prosím robili ? Mala si odoberane jedno vajíčko?

johana_kamenska
autor
5. mar 2025

@babushkaem vďaka, jedno bude pravdepodobne

babushkaem
5. mar 2025

@johana_kamenska to podla mna zvladnes 🙂 a inak co sa bolesti tyka po odbere, ja som napriklad ziadne bolesti nemala, takze drzim palce

johana_kamenska
autor
5. mar 2025

@babushkaem a odber Ti robili v narkóze alebo bez narkozy ?

babushkaem
5. mar 2025

@johana_kamenska mne v narkoze, ja som mala 11 folikulov, to by som bez narkozy nedala...

soonya
5. mar 2025

Mne tak brali dve vajicka bez narkozy. Najbolestivejsia na tom celom bola inekcia proti bolesti do sedacieho svalu 🙂 samotny odber bol trochu neprijemny, citila som taky akoby tlak, ale nie bolest (doktorka mi vravela, ze tam vnutri nie su take nervove zakoncenia, aby to clovek citil ako bolest a mala pravdu). Po odbere som nemala vobec bolesti (pamatam si ze som isla potom vecer aj na majales 😄 )

sju2511
5. mar 2025

@johana_kamenska Ginfiv Žilina mne ich odobrali 10

mimicka2013
5. mar 2025

@sju2511 bez narkozy?

sju2511
5. mar 2025

@mimicka2013 nie pod narkozou

johana_kamenska
autor
5. mar 2025

@soonya ďakujem za odpoveď, a prosím v ktorom CAR si bola ?

soonya
5. mar 2025

@johana_kamenska Reprofit BA (v tom case to bol este Iscare)

katica312
6. mar 2025

@johana_kamenska ja som takto absolvovala 3 krat soft cyklus. 1. Krat odber 11 folikulov bez narkozy bolestive ale dalo sa vydrzat vecer som ani nevedela ze mi nieco robili 2. Krat 2 folikuli, a 3. Krat 2 folikuly vsetko bez narkozy a v celku OK. Posledny krat som dokonca uz isla sama bez doprovodu a to som mala domov 80 km a zaroven mam jeden vajecnik vyssie cize sa horsie napichoval ale dalo sa zvládnut.

johana_kamenska
autor
6. mar 2025

@katica312 ďakujem a v ktorom CAR si prosím bola ?

katica312
6. mar 2025

@johana_kamenska Gyn fiv Žilina