icon

Je pokles AMH u žien s PCOS normálny?

27. mar 2025

Ahojte baby ...pred dvoma rokmi som absolvovala vyšetrenie na Amh a mala som nejakých 14 tu hodnotu ...medzi tým som absolvovala iui,IVf(odobranych 30vajicok) a pred týždňom som si to šla opäť dať vyšetriť a amh mi kleslo o polovicu. Mám pcos ale je normálny takýto pokles? Behom 2 rokov?

denisa_deniska
27. mar 2025

Hej, čítala som u viac báb, že im to za 2-3 roky zapídne kleslo

e1i
27. mar 2025

Je to normalne,tiez pred ivf som mala okolo 7 a sice po 6r ked som si dala kontrolovat tak okolo 4,nato ze mam o 2m 40 aj tak vysoke cislo.

barju
27. mar 2025

Jednak to klesá vekom, nepíšeš koľko máš rokov a aj vplyvom IVF. Pri PCOS je zaujímavé že starším ženám - teda tým ktoré AMH kleslo pod nejakú hranicu sa darí otehotnieť lepšie ako mladším.

autor
27. mar 2025

Jaj prepáčte ..mám 27 rokov

autor
27. mar 2025

No mňa to tak vystrašilo že sa bojím čo bude po lete ,vtedy chcem ísť opäť na IVf a aby to už moc nekleslo

lin_a
27. mar 2025

V tvojom veku by si mala mat amh okolo 3-3,5...ak ti kleslo na polovicu (a mas teda cca 7), aj tak je to vysoka hodnota a s velkou pravdepodobnostou ti pri dalsej stimulacii vytvoria 25+ folikulov, co je krasne cislo. Naozaj nemas dovod na obavy, drzim palce

autor
27. mar 2025

@lin_a ďakujem ti , no hádam nám to už výjde 🙏🍀

lin_a
27. mar 2025

@autorka ak sa smiem opytat, kolko z tych predoslych 30 vajicok doslo do 5dnovej blastocysty?

autor
27. mar 2025

@lin_a 5 embryi som mala a ani jedno sa neuchytilo

nika9393
11. apr 2025

Je to normalne, bud rada ze ti klesa, 7 je stale prilis vysoke cislo znaciace pcos, podla mna sa ti to len stabilizuje co je dobry znak

nika9393
11. apr 2025

Ja mam 31, amh nieco nad 1 a vyšlo nám prve IVF, amh je len jeden maly dielik v skladacke