Je tu niekto kto mal ísť na KET v apríli?
Co Vám povedali v centre? Ja som mala brat tabletky okolo 25.3 a teda cca a o dva týždne potom ísť na ket. Viem, že teraz je to poodkladané a viem, že toto ani tak rýchlo neskončí. Ale chcem sa spýtať, či si myslíte, že po týchto 2 týždňoch opäť budú robiť ket. Tým pádom, by som tabletky mohla začať brat. Jasne, budem volať ešte do centra, že čo mi oni povedia. Ale zaujíma ma, či je niekto v podobnej situácii. Nechcem to už odkladať, deti sa budú tak či tak plodiť, no nám sa bohužiaľ prirodzenou cestou nepodarí.
Ja som mala naplánovaný ket na apríl v Iscare BA. Na stránke majú oznam, že treba ket preložiť na neskorší termín. Ale aj keby robili, tak by som nešla, je to priveľké riziko a pochybujem, že po týchto dvoch týždňoch začnú normálne fungovať. Teraz sa nakáza ešte len rozbieha.
Dva tyzdne to urcite nebudu.toto je len zaciatok,rataj najskor v juni
@deya123 a v ktorom si centre???
Ja tiez chodim do Heliosu do Martina a za chvilku ma caka KET 🙂
@deya123 a aky mas protokol?
@24sunny24 a aky mas protokol?
@deya123 ale teraz na KET , aka ja priprava?
@deya123 ziadne lieky? Okej. Vsak AJ tak sa da. Asi prirodzeny cyklus vklad
@babyttcirl Mala som dlhy protokol. A bola som teraz 12 DC na sone a potom znova teraz v utorok, to bol 16DC a v sobotu idem na vklad 🙂
@24sunny24 a co to dali? Progesterone a estrogen? Fraxiparine? Co beries?
@babyttcirl Progestanelle. Cize progesteron 🙂
Dievčatá idete niektorá teraz na ket do Heliosu? Chcela som sa vás niečo popytat dakujem🍀
Baby a ten Iscare Martin stále nič, neviete? Ani ako to plánujú napríklad od mája? :(
Žiadna nejdete na vklad??? Ja som sa len chcela spýtať či vám pred ket brali aj nejakú krv??? okrem sona a následného bratia progesteronu lebo akosi mi to nejde do hlavy ze po troch rokoch nechodenia mi ani krv nezobrali.
O Tom neviem nic, ale akurat som si dohodla KET v Brne v maji- na konci 🙂. Som rada ze sa posuvame
@babyttcirl och super aspoň dáke dobre spravy 🙂👍
@aluska1404 Ahoj, ja som bola teraz 11eho 🙂
@24sunny24 Ahoj ja 16 v štvrtok a ako? Sa cítiš?

Urcite po 2 tyzdnoch nezacnu robit. Ved bude este mnohonasobne viac nakazenych a ovela vacsie riziko.