Je tu niekto na vklad v máji alebo v júni?
@balalea držím palčeky mňa čaká 27.
@kika09876543 no to ja uz pojdem pomaly na krv 😀 si v native ci s hormonami?
@balalea hormónmi a kam hodíte
@kika09876543 ja som iscsre ba , ty? Drzim palce , dobre sa nalad 😉
ja som bola 18.5. 😝, kedy sa chystate testovat baby ?
@balalea do Martina
@balalea aj ja držím palce nech sú dve ciarocky keď sa budeš testovať 😊😊😊😊❤️
Ja sa chystám v júni. Budúci týždeň by som mala začať s prípravou
@kika09876543 ja idem 26.5.
@smeja1981 to viem 🙂 bude ako ma byt , v hlave to uz mam upratane davno 😃 hej hej je to fajn ze v ivf cykle mam viac (vzdy 9) vajok ale co z toho ked sme obaja s muzom ok (muz terato 2% ale pocet jak pol bytovky + pouzite vzdy icsi+macs) maternicka krasna, vek ok, a tehotna nikdy nezostanem 🤨🤨
Skok lietadla by som inac nedala 😂 iba ak by to mal byt moj posledny cin v zivote , po ceste na zem by som isto skolabovala 😃
@zuzzi18 ja tomu celemu rozumiem, ale zatial to tak necitim - viem ze vela ludi toto nechape 😀ak nevyjde tento je to potom na zvazenie.. pred tymto bol scratching, pred tym bol skuseny nativ, pred tym odber nk buniek a hsk 🤷♀️ Pred tym reproimuno genetika hemato endok, zacali sme s iui ze ved sme zdravi 😃 myslim ze niektore veci su aj mimo moci lekara a nas, takze ERA Ema alice je fakt posledna moznost , tak uvidime 🙂
@adara777 hej, nad tym som uvazovala pri 2 ivf a nakoniec nedala
Ono zase neni to tak , nechcem povedat ze drahe, ale nazvem to “rozdielne” ako KET. Genetika jedneho embrya je tusim okolo 350€ ak sa nemylim a ked si vezmes KET je 300 + lieky . Len sa pre to clovek musi rozhodnut ze to chce
@kika09876543 ahojte.ja dnes zacinam s injekciami.kratky protokol.a vklad zaciatkom juna.
@kika09876543 prosim vas a idete mat cerstvy vklad alebo KET?co je lepsie?

@kika09876543 ja som bola teraz v pondelok