Kedy je test po Gonasi spoľahlivý?
Ahojte koľko sa vám držalo gonasi v tele? Ktorý deň po podaní by mohol byt test smerodajný? A otehotneli ste niektorá vobec v tom cykle, kedy vám podali gonasi? Ďakujem 🙂
Ahoj, v pribalovom letaku pisu, ze moze sposobovat falosnu pozitivitu 10 dni
Uzivala som ho 2,5 roka a nic
Ine baby tu otehotneli aj v prvom cykle
Kazdy pripad je iny
@janetinka27 To ma mrzí, že sa vám s tým nepodarilo. Aj ste mali nejakú diagnózu kvôli ktorej to nemuselo byt úspešne?
Ono to je u každého rôzne. Ja som mala fuč po 5 dňoch (veľa pijem a veľa cvičím). No Dr. mi povedal, že 14 dní je taký horný limit. Vieš si to však odsledovať, rob bežné testy a sleduj čiarku - ak bude blednut, je to gonassi, ak bude tmavnut - to už bude tehotenstvo.
Ono to je u každého rôzne. Ja som mala fuč po 5 dňoch (veľa pijem a veľa cvičím). No Dr. mi povedal, že 14 dní je taký horný limit. Vieš si to však odsledovať, rob bežné testy a sleduj čiarku - ak bude blednut, je to gonassi, ak bude tmavnut - to už bude tehotenstvo.
@michaela329 ďakujem, skúsim to odsledovať. A podarilo sa Vám s gonasi?
Nie, ale u mňa tie ovulácie bolinaj bez tohto ako hodinky, môj Dr. to len skúsil, kým ma poslal na podrobnejšie vyšetrenia do centra asistovanej reprodukcie a tam sa zadarilo (mám endometriózu a muž mal zlý spermiogram). A vy to tiež neodkladajte, ak sa do pol roka - roka, nezadari. Čas je v tomto vzácny.
Nie, ale u mňa tie ovulácie bolinaj bez tohto ako hodinky, môj Dr. to len skúsil, kým ma poslal na podrobnejšie vyšetrenia do centra asistovanej reprodukcie a tam sa zadarilo (mám endometriózu a muž mal zlý spermiogram). A vy to tiež neodkladajte, ak sa do pol roka - roka, nezadari. Čas je v tomto vzácny.
@michaela329 navštevujeme car, skúsili sme to prvý krát s gonasi, tak uvidíme..
Výborne, hlavne sa nevzdávajte a ak to nepôjde hneď, nerucaj sa - ono to raz príde 🍀
Ahoj,ano,boli tam ine diagnozy u mna. Treba dufat,ale neupinat sa na jedinu moznost

Ahoj, v pribalovom letaku pisu, ze moze sposobovat falosnu pozitivitu 10 dni
Uzivala som ho 2,5 roka a nic
Ine baby tu otehotneli aj v prvom cykle
Kazdy pripad je iny