icon

Kedy sa objavujú príznaky po vklade darovaných vajíčok?

lilly2015
1. máj 2025

Ahojte chcem sa spýtať kolky deň po vklade ste mali nejaké príznaky tehotenstva?Lebo ja som 7den po vklade a zatiaľ iba brucho mám nafúknuté a zaha ma páli a sa mi stále odrguje iba a som hladná inaksie príznaky nemám a na odber idem 7.5

natalis1998
1. máj 2025

@lilly2015 ja som mala 6 deň po KET spinenie jeden deň. Potom asi na 12-13 deň som si všimla modré výrazne žily na prsiach a až asi 15-16 deň mi začala nespavosť, a večerné nevoľnosti. Ale je to podľa mna veľmi individuálne. Napríklad aj brucho môže pobolievať z progesteronu a prsia to iste to je všetko viac menej z liekov. Väčšinou sa príznaky objavia až po pozitívnom teste. Držím palce 😊

lilly2015
autor
2. máj 2025
@natalis1998

@lilly2015 ja som mala 6 deň po KET spinenie jeden deň. Potom asi na 12-13 deň som si všimla modré výrazne žily na prsiach a až asi 15-16 deň mi začala nespavosť, a večerné nevoľnosti. Ale je to podľa mna veľmi individuálne. Napríklad aj brucho môže pobolievať z progesteronu a prsia to iste to je všetko viac menej z liekov. Väčšinou sa príznaky objavia až po pozitívnom teste. Držím palce 😊

@natalis1998 ďakujem veľmi pekne dala si mi trošičku povzbudenia a nádeje...lebo už začínam stresovať že stoho nič nebude

simca115
2. máj 2025
@lilly2015

@natalis1998 ďakujem veľmi pekne dala si mi trošičku povzbudenia a nádeje...lebo už začínam stresovať že stoho nič nebude

@lilly2015 vies príznaky veľmi ovplyvňuje progesteron .,Ja som napríklad mala veľmi výrazne príznaky a nič z toho potom nebolo 🙂

andreatytler
2. máj 2025

@lilly2015 Priznaky tehotenstva su vacsinou take ktore si nikdy predtym nemala ked si cakala na kramy. Ja som mala po kazdom vklade nafuknute brucho a prsia a bolesti v bruchu, ale boli to len pms. Potom ked som bola tehotna som sa zacala v noci neskutocne potit, co sa mi dovtedy nikdy nestalo. Beries progesterov a ten casoto sposobuje nafuknute brucho. Ta zaha je skor priznak dehydratacie. Pi vela vody. a vela stastia.

veronika28102025
3. máj 2025

@lilly2015 ahoj ja som bola včera na krv ket bol 17.4 a príznaky som nemala žiadne a ani teraz nemám nič a test pozitívny

lilly2015
autor
3. máj 2025
@veronika28102025

@lilly2015 ahoj ja som bola včera na krv ket bol 17.4 a príznaky som nemala žiadne a ani teraz nemám nič a test pozitívny

@veronika28102025 Čoooo??To fakt??? Gratulujem ti.....a tešim sa stebou nech všetko dobré dopadne

veronika28102025
4. máj 2025
@lilly2015

@veronika28102025 Čoooo??To fakt??? Gratulujem ti.....a tešim sa stebou nech všetko dobré dopadne

@lilly2015 dakujem pekne 🙂

babushkaem
4. máj 2025

Nepriznaky sa vobec nespoliehaj, ja ked som aka všetky príznaky sveta, tak to nevyšlo. A ked to vyšlo, tak ma jedine prsia trochu boleli…

lilly2015
autor
6. máj 2025
@andreatytler

@lilly2015 Priznaky tehotenstva su vacsinou take ktore si nikdy predtym nemala ked si cakala na kramy. Ja som mala po kazdom vklade nafuknute brucho a prsia a bolesti v bruchu, ale boli to len pms. Potom ked som bola tehotna som sa zacala v noci neskutocne potit, co sa mi dovtedy nikdy nestalo. Beries progesterov a ten casoto sposobuje nafuknute brucho. Ta zaha je skor priznak dehydratacie. Pi vela vody. a vela stastia.

@andreatytler ďakujem veľmi pekne

andreatytler
7. máj 2025
@lilly2015

@andreatytler ďakujem veľmi pekne

@lilly2015 Tak ako? Este si nebola na krvnych testoch alebo nerobila test doma?

lilly2015
autor
7. máj 2025
@andreatytler

@lilly2015 Tak ako? Este si nebola na krvnych testoch alebo nerobila test doma?

@andreatytler áno bola som akurát nedávno mi prišla iba sm-ska s výsledkom Bhcg menšie -1.0 IU/I neviem čo to má znamenať nikto mi už v Reprofite nedvíha neviem či si mám ešte urobiť test zajtra alebo už to bude zbytočne

andreatytler
8. máj 2025
@lilly2015

@andreatytler áno bola som akurát nedávno mi prišla iba sm-ska s výsledkom Bhcg menšie -1.0 IU/I neviem čo to má znamenať nikto mi už v Reprofite nedvíha neviem či si mám ešte urobiť test zajtra alebo už to bude zbytočne

@lilly2015 Aha. tak to je mi luto. To je negativny vysledok. Tusim nad 5 je pozitivny. Ja som tak mala 5x. Az na 6x sa podarilo. Je to tazke.

lilly2015
autor
8. máj 2025
@andreatytler

@lilly2015 Aha. tak to je mi luto. To je negativny vysledok. Tusim nad 5 je pozitivny. Ja som tak mala 5x. Az na 6x sa podarilo. Je to tazke.

@andreatytler to vážne?A s darovaními vajíčkami sa ti to toľkokrát stalo?

andreatytler
9. máj 2025
@lilly2015

@andreatytler to vážne?A s darovaními vajíčkami sa ti to toľkokrát stalo?

@lilly2015 Prve 3 embryotransfery boli z darovanych vajicok a dalsie 3 embryotransfery boli z darovanych embrii. Je to velmi narocne skusat tolkokrat a neuspiet, ale stalo to za to.

natalis1998
9. máj 2025
@lilly2015

@lilly2015 je mi ľúto že to takto dopadlo. Máte aj nejaké doplnkové vyšetrenia? Ja som si pred vkladom dala pozrieť čo sa dalo- robili mi odber na trombofilie, štítna žľaza a ešte Endometrio test (implantacne okno, a či je bakteriálne osídlenie maternici v poriadku). Niekedy za neúspešným transferom môže aj toto.. niekto ešte dopĺňa reproimunologiu. Držím palce 🙏🏻

lilly2015
autor
21. máj 2025
@natalis1998

@lilly2015 je mi ľúto že to takto dopadlo. Máte aj nejaké doplnkové vyšetrenia? Ja som si pred vkladom dala pozrieť čo sa dalo- robili mi odber na trombofilie, štítna žľaza a ešte Endometrio test (implantacne okno, a či je bakteriálne osídlenie maternici v poriadku). Niekedy za neúspešným transferom môže aj toto.. niekto ešte dopĺňa reproimunologiu. Držím palce 🙏🏻

@natalis1998 ouu iba na štítnu žľazu mi robili a predtým som genetiku dala urobiť aj hematologiu skúsim sa opýtať doktora aj na iné vyšetrenia že čo mi NATO povie