Kedy sa po embryotransfere ukáže pozitívny test?
Prosím, vy čo máte za sebou embryotransfer. Kedy ste testovali? Som 6 deň (5-denná kultivácia )po ET a digi test negatívny. Kedy vám ukázal že je pozitívny?
Ja som začala 5 deň ale po Ket
Ja som testovala jeden deň pred krvným testom. To je cca 9 deň po KET
A digi clear blue ci drmax? Mne na 6dpt ukázal rano pozitivne clearblue
4-5dpt mi ukázali testy ale Digi je 25ka čiže ukáže neskôr.
Ja som dnes 4-ty deň po KET, doktorka mi zakázala testovať, že vydržať 2 týždne do krvi, ale tak očakávam menštruáciu v pondelok čiže ak by som sa aj netestovala, budem vedieť. Je to moje prvé, moc držím palce aj všetkým ostatným.
Ja som dnes 4-ty deň po KET, doktorka mi zakázala testovať, že vydržať 2 týždne do krvi, ale tak očakávam menštruáciu v pondelok čiže ak by som sa aj netestovala, budem vedieť. Je to moje prvé, moc držím palce aj všetkým ostatným.
@bella2418 a neberies progesteron?
@bella2418 menštruácia nepríde väčšinou keď beries progesterón, až po jeho vysadení. Málokedy sa stane že sa aj napriek liekom rozbehne
@bella2418 a neberies progesteron?
@babushkaem beriem ale ja som ho mala aj tuším keď som ešte problém s otehotnením riešila u svojej gynekologicky a menstruacia mi prišla.
@erika690 moc moc držíme. Ktorý deň cyklu si mala prosím vklad ? Bežne mávaš 28 dňový ? Ďakujem
@bella2418 fuha no vklad som mala 24.4. 19 den cyklu, ale beriem estrofem a vkladam si progestanelle cize menzes ani nepride pokial nevysadim…rozmyslam ale nie uplne presne 28 dni to mam kazdy mesiac…niekedy aj na 32.den mi prisla menstruacia, niekedy na 30.den…
Ahojte, som 7dpt s 5 dennou blastocystou. Test úplne biely. Mali ste to niektorá podobne a nakoniec vyšiel pozitívne?

O 12 dni mi kazali, tak som urobila.