KET - január 2023
Ahojte je niektora ktorá je momentalne po ket ?nech sa trosku povzbudime 🙂
@marhulka2022 ahoj 3 ti aj ty si ??
@martaatram ja 12 den
Skus sa pridat sem
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/ket-januar-februar-2023-2/
@marhulka2022 ahoj no ako si na tom? Držím palčeky
@martaatram Ahojky, ja som absolvovala KET 17.1. včera 🙏
Ahojte, pridávam sa a držím vám palce ✊ ja som včera mala vklad 17.1. 🙏
ahojte ja idem na vklad pondelok ,drzim palce vsetkym
@tinna1308 este mas cas …ja mam dnes dostat menzes …áe beriem progesteron takze nedostanem …(a nedostanem lebo som tehu 🍀🙏🏻🤞🏻🤞🏻) boli ma riadne na menzes ale logicky ked aom ho dnes mala dostat .
@tinna1308
@martaatram ahojte baby, ja som si urobila len tak pre zaujimavost test 4 den po transfere, samozrejme snehobiely, ale skor som chcela vediet ci tam bude druha ciarka kvoli ovitrelle ktore /2ks/som si pichla 11 dni pred testom, ze ci tam bude aspon duch, ale nic.
Dalsi test sa chystam spravit den pred krvou, cize 30.1. Tiez mam utrogestan a ziadny menzes zatial/ale asi kvoli utrogestanu/. Necitim vobec ziadne priznaky, zozaciatku ma pobolievalo v podbrusku a prsia ako pred menzes, to potom odoznelo a teraz vobec ziadne priznaky:( tak neviem. Vy to ako mate?
@nikitata ja mam ako na menzes ..ale tiez to pripisujem progesteronu alebo tomu ze vcera som mala dostat menzes len koli progesteronu nedostanem..a dufam ze 9mesiacov uz nedostanem …testovat sa nejdem
@martaatram paci sa mi tvoj optimizmus😊 dufam ze aj ja nedostanem lebo sme tehu😇🍀
@nikitata ano sme !!!! 🍀🙏🏻
@martaatram inak ja som tiez mala dostat vcera menzes podla mojho kalendarika 😅 kedy si mala transfer?
@nikitata ja som mala 12.1 zajtra idem na krv
@nikitata ahoj čo sa týka ovitrelle ja som si ho nepichala, takze v tomto neporadím, no ak je snehobiely tak už môže potom len byt s dvomi čiarkami 😉🙏 30.1. Keď si chceš robiť test - držím palce ✊
Ja mám bolesti pŕs, trosku cítim vaječníky ako keď má prísť menzes, no to tiež pripisujeme hormónom.
Musíme veriť a oddychovať a užívať si to 🍀🙏
@tinna1308 mna prsia absolutne nebolia ani naznak
@martaatram uf tak drzim palce, daj vediet.
Dievčatá ahojte nemáte náhodou niektoré lieky? Ideálne celé nové balenia? Cetrotide , menopur, gonal?dakujem
@martanka88 ahoj ja nemam:(
@tinna1308 tak ja som dnes testla, 12 den po transfere, dufam ze to bude ok, v utorok krv..✊ @martaatram ako si dopadla?
@nikitata gratulujem 🍀❤️ja negativna
@martaatram omg tak to ma mrzi. 😔 este budete skusat?
@vejka99 ja mam ale len 3ks

@martaatram drzim palce...kolky den si po kete?