icon

KET január - február 2023

emmitko
21. dec 2022

Ahojte 😊 je tu niekto, kto ide na ket?

Strana
z7
marhulka2022
Autor odpoveď zmazal
marhulka2022
21. dec 2022

@emmitko ahoj, ja KET DE..uz som v priprave beriem zatial medrol a estrofem a laktobacili vaginalne, femibion1 a vitamin D

butterfly333
21. dec 2022

@marhulka2022 držím palčeky

marhulka2022
21. dec 2022

@butterfly333 dakujem krasne

jasmine_3
21. dec 2022

@emmitko ahojte 🙂 mňa to caka začiatkom februára. Akurát teraz bojujú. Mame 12 bojovnikov dnes majú 4 dni tak ešte čakáme na 5-6 deň, ktoré sa vývinu a ide sa mrazit

emmitko
autor
21. dec 2022

@jasmine_3 ahojte baby, no ja som bola na ket prvý raz 18.11. žiaľ v 6tt biochemko... Ešte máme 1 mrazáčika tak to chceme skúsiť 🙂 v podstate hneď z prvého ketu som bola tehu, len to nedopadlo tak ako sme chceli. Doktorka mi robila včera hysteroskopiu, vraj chcela vedieť ako mi pracuje aj sliznica a tým má aj lepšie vedia vraj aj pripraviť k ďalšiemu ket-u. Nikdy som nikde nevidela, že by to baby spomínali, že im také niečo robili. Ale tak snáď nám to pomôže 😊

kaciatko_o
21. dec 2022

@emmitko ahoj 🙂 Ja sa mám ozvať po novom roku. Prvý KET v novembri neúspešný 😞

emmitko
autor
21. dec 2022

@kaciatko_o To ma mrzí 😔 je to veľmi ťažké pre nás všetky. My už sme sa tešili, že po 3 rokoch snaženia prvý ket s hneď úspech. Len kiež by to trvalo dlhšie 😔 nevadí, netreba to vzdať a treba ísť za svojim snom 🍀❤️ aj ti robili nejaké vyšetrenie ešte potom? Alebo aspoň povedali, že aký by bol ďalší postup?

marhulka2022
21. dec 2022

@emmitko my sme mali 1 vklad z dv 2/22 v 11tt MA. Potom vysetrenia endokrynologia vitamin D, hematologia ok ale preventivne clexan, reproimunologia ok preventivne medrol.2x ket s 1 embryom ani tuk v 11/22 vklad 2 embryi a biochemicke testy nesilneli..teraz posledna moznost zmenili sme kliniku a ideme so DE.

emmitko
autor
21. dec 2022

@marhulka2022 Držím silno palce 🍀 my ideme skúsiť v januári 2 ket. Momentálne čakám na výsledky z hysteroskopie, že ako dopadne histológia a uvidíme aký postup zvolíme pre ket. Mám volať po novom roku o výsledky. U mňa z dôvodu nepravidelnej menštruácie od 16dc užívam 10 dní duphaston. Potom počkám na MS to je cca okolo 10.1. a podľa výsledkov nastavia lieky a všetko pre ďalší ket.

kaciatko_o
22. dec 2022

@emmitko ďakujem pekne. Teraz na mna doľahlo veľmi ťažké obdobie. Predsa tie Vianoce. Ale nevzdávam sa, samozrejme. Nerobili žiadne vyšetrenia. Sestrička má len odbila s tým, že majú teraz dovolenky, takze po novom roku. Ostala som smutná, pretože menštruáciu som dostala hneď po Kete.😞
Verím, že vam to teraz určite vyjde ♥️ Budem sa modliť za všetky 🙂

jasmine_3
23. dec 2022

Ahojte. 🙂 Tak už máme výsledky ❤️ Z 12 oplodnenych máme 9 zamrazenych pekne sa vyvinuli blastocysty aj hatchujuce blastocysty. Máme aj foto od embryologicky 😍 A na začiatku februára nás čaká prvý (a dúfam ze aj posledný) KET.

saskia222
25. dec 2022

Ahojte, my sme mali prvy neuspesny ket v novembri, dali sme si pauzu v decembri a teraz ideme zas na to. Mam navysenu davku kortikoidov tak dufam ze sa uchyti embryjko🙈.
@kaciatko_o cize tak ako ty. Zmenili ti nejako liecbu po neuspesnom KETe?

kaciatko_o
25. dec 2022

@saskia222 nič vôbec, ani so mnou nekomunikoval lekár ešte. Ozvem sa po novom roku a uvidíme, čo nám povedia 🫣

saskia222
25. dec 2022

@kaciatko_o drzim prsty silno!! A kam chodis do centra?? Ja neviem ci realne pomoze navysenie tych kortikoidov, ak nevyjde ani tento ket asi si dam konzult s dr ci nam netreba nejake dalsie vysetrenia :( … kolko mas este mrazacikov??

kaciatko_o
27. dec 2022

@saskia222 ahoj, prepáč, že neskoro. Ostali nám ešte dvaja. 😌Chodíme do Heliosu KE Ja tiež by som to všetko radšej s lekárom prebrala a až potom do toho šla, lebo tie neúspechy 🫣 aj ja tebe držím prsty, vyjde to! 😘

butterfly333
27. dec 2022

@saskia222 berieš medrol alebo prednison? Akú davku?

saskia222
27. dec 2022

@kaciatko_o tam chodime tiez 🙂. Ja uz citim ze ide ms🙈, podla mna tak 1-2 dni a nasadzujem lieky 🤞

saskia222
27. dec 2022

@butterfly333 Medrol, teraz som na 8 mg.

susan12345
28. dec 2022

Ahojte kočky nás čaká Ket v januári čakám už len na MS, estrofem už mám doma ❤️😇 12 mrazacikov verím že sú dostatočne silný a že by to mohlo vyjsť na prvýkrát

saskia222
29. dec 2022

@susan12345 vaaaau 12 mrazacikov je super! 🙂 a kedy mas dostat? 🙂

susan12345
29. dec 2022

@saskia222 polka januára, teraz trošku pauza kedze som mala ťažkú stimuláciu. No sama som neverila že toľko ich bude, chcem veriť že sa ujme hneď prvé ale nechcem sa na to nejako veľmi viazať. Skôr teraz oddych a psychohygiena.
Ty si ako na Tom ?

saskia222
1. jan 2023

@susan12345 no ja som dostala dnes 😀 1.1. 🤦‍♀️😀. Cize zajtra volam do centra, toto bude nas druhy vklad, verim ze sa podari. Do prveho vkladu som isla dost neveriacky ale rozhodla som sa zmenit pristup a byt pozitivnejsia v novom roku😀. Este mame 3 mrazakov - traja musketieri ich volame 😀, verime ze jeden bude vitazny 😊. A to bude vase prve babatko?

susan12345
1. jan 2023

@saskia222 hehe tak to ti prišlo na nový rok ❤️
U nás to bude prvý vklad prvé bábätko, snažíme sa byť zatiaľ neutrálny, výsledky máme zatiaľ dobre, ale nechceme to zakríknuť
To je fajn že si zmenila prístup, držím päste 🙏aby tento vklad bol úspešný a traka mušketieri aby boli silny 💪

saskia222
1. jan 2023

@susan12345 dakujem krasne , ja tiez drzim prsty vam! 🙂 dufam ze si tu koncom januara vymenime len pozitivne spravy 🙂

susan12345
1. jan 2023

@saskia222 verím že áno, zasiahnu správne sily a všetko dopadne ako má ❤️🙏

emmitko
autor
2. jan 2023

Dievčatá, ja už čakám na MS 😊 volali mi ohľadne výsledkov hysteroskopie. Nenašli nič, čo by bolo zlé, žiaden zápal ani nič. Síce nám to nič nenapovedalo prečo sa nám stalo to biochemko, ale aspoň vieme, že to mám v poriadku. Možno ozaj len geneticky nebolo niečo oukej. Okolo 10.1. príde MS a začínam od 2 dňa cyklu Estrofem 3-0-3. Držím nám všetkým palce v tomto roku ❤️🍀🙏🏻

saskia222
3. jan 2023

@emmitko drzim silno prsty 🤞 ja idem 11.1 na usg, na kontrolu sliznice , tiez uzivam estrofem ale trocha ine davkovanie. Verim ze tento mesiac je nas, ananasove dzusy mam nakupene 😀🤞❤️

natali8581
3. jan 2023

ahojte, nám to tiež na prvýkrát nevyšlo 😔 . S ďalšou ms sa idem objednať na hysteroskopiu. Myslíte, že ešte v ten cyklus stihneme aj ket? Máme len dve zamrazené :(

emmitko
autor
3. jan 2023

@saskia222 ja tiež plánujem do zásoby kúpiť a aj čerstvý ananás 😁 tiež verím, že to dáme 🍀🙏🏻🤞🏻
@natali8581 mne robili hysteroskopiu po MS, ale vklad mi povedali, že až po ďalšej MS. Nerobili mi to v jednom cykle. Tam sa čaká cca 2 týždne na výsledky histológie a určite budú chcieť vidieť ako ti to dopadlo, aby ti buď niečo upravili alebo tak. U nás nezistili absolútne nič, že všetko je ok, čiže zasa ideme tak isto ďalší pokus bez zmeny.

Strana
z7