KET - moje dieťa teplotuje
Mamicky neviem co robit mam doma dietatko dnes mala 38.5 teploty zrazame kazde 4 hodky na striedacku s liekmi paralen/nurofen sirup ale zajtra ma caka ket mna boli v hrdle ale som ok len neviem ci to neni znamenie aby som to posunula ale .....malu chcem dat k rodicom zajtra na par hodin ale mam z toho blbe pocity ked ma vysoke teploty ...ja som uz dlhsie na liekoch stimulacii injekciach ...ani tak ani tak mam vycitky neviem proste a spamujem tu konika och....
@alex5896 veď zajtra zavolaj do car co stresuješ? Dala si si sama niečo? Čaj? Paralen? Nemôže byť s dieťaťom tvoj manžel a ty sa izolovať??
@stellarstar ano ale nejde o mna teraz ale o dieta ked je chore a ja budem stresovat ci je ok
@katarinka89 rok a pol
@alex5896 tak ty chod na ket a manžel nech ide s nou k dr? Kde je problém?
@stellarstar nechapes ma uplne ine myslim proste mam pocit ze ju davam nabok koli ketu a uprednostnim ket pred nou ja to neviem vysvetlit navyse ak bude mat vysoke teploty ja budem po vklade tak ci onak budem napnuta a stresovat a nwm ci to vyjde 🙄
@alex5896 ty ju nabok kv tomu nedávaš 🤦♀️ kkde by bola keby nebola chorá? Bolanby šla s tebou? Veď ju daj manželovi mame svokre oninsa o ňu postarajú veď na ket nebudeš týždeň dva ale len par hodín a to vydržíš nie? Po ket budete potom spolu doma. Netreba stresovať ty chod klidne na ket manžel s malou nech ide k dr a vsstko bude ok.
@alex5896 určite ho posun o mesiac. Budeš aj ty v klude a keďže ta skriabe v hrdle aby si aj ty nechytila niečo. Radšej mesiac počkať ako si potom niečo vyčítať. ❤️ Držím palce nech je bábätko čím skôr zdravé
@alex5896 obe ste dôležité, ty si stimulovať a ona chora- deti bývajú dosť často choré takže zbytočne stresujúce. A keď pôjdeš rodiť tak malú si chceš vzist so sebou aby si nemala výčitky? Snáď nie, bude to ôk

@alex5896 ako je staré babo? Neboj sa dobre bude, poprípade sa spýtaj gynekológa....