KET - november 2021
Ahojte,chcem sa len spytat,prva den aom po vklade,mala som robeny KET,moze sa pri uhniezdovani embrya vyskytnut hnedy vytok ?? Ake ste mali pocity po KET ??
@veronika33312 myslím si že môže, ale môže to byť aj zo zákroku...ja som mala jedno KET neúspešne 😔 čoskoro ma čaká druhý pokus 😉
@pinaofina vlastne ja ani nemam spinenie,skor po progesterone taky zlty vytok,ale inak sa celkom citim fajn...tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne,ja si test robit nejdem,pockam az na vysetrenie 🙏😊😊
@veronika33312 Dakujem 😊
Z tabliet aj ja mam hrozne vytoky, to je normalne ..neviem sa dockat, ked ich uz nebudem musiet brat :D
@veronika33312 ďakujem veľmi pekne aj ja držím palčeky...daj vedieť výsledok....aj keď verím ze budu 2 čiarky. 😍
@dadka1996 ja idem az buduci tyzden vo stvrtok na krv a sono,skusala som len ovulacne testy a tie zatia pozitivne su,ale to je nic,normaly test si robit asi nejdem 😀pokusim sa vydrzat 🙏🙏
@pinaofina aj mna to mrzi,ale verim ze to dobre dopadne 🙂 urcite to dobre bude 🙂 verim tomu..
@dadka1996 aj ja som dnes 8.den po vklade 🙂 a preco nedavas tomu velku nadej ?? Urcite to bude dobree 🙂 kedy mas ist na krv ??
@veronika33312 začala som zase špiniť takze si myslím že ide prísť menzes a až v piatok mám ísť na krv
@dadka1996 moznoze to bude priznak tehotenstva,ja som len po vklade hned trosku spinila ale odvtedy nie,uvidis dobre to bude,este nic nie je stratene 🙂
Beries aj nejake lieky ??
@veronika33312 len ja som aj vo štvrtok spinila, v piatok nič a teraz som začala zas ale už takou čerstvou krvou, a áno beriem estrofem 2x2 a amelgen 400mg 2x denne
@dadka1996 estrofem beriem aj ja 3x1 tbl,a aj progesteron vaginalne si davam.....
Vyskusaj zajtra zavolat do centra,mozno pojdes hned na kontrolu..
@dadka1996 jaaj do kelu to ma mrzi,ale druhy ket sa urcite podari,treba len verit 🙏🙏
@veronika33312 aj ja idem buduci tyzden stvrtok. Ja mam 11ty den a test neg a priznaky ziadne
@dominika1505l ja som bola minuly stvrtok a podarilo sa to,aj HCG som mala 1663,dalsi stvrtok idem znova na kontrolu....
Tebe tiez drzim palce 👌🙏🙏

@veronika33312 ahoj, spinenie sa moze vyskytnut. Ja som 7 dpt ☺️ Mala som minulu sobotu vklad. Doteraz ma len obcas bolelo brucho, prsia ma boleli asi 3 dni, dnes uz nebolia. Nemam pocit, ze by cosi bolo ine. Test som si robila a negativ zatial