KET v januári 2026
Ahojte, je tu niektorá žienka, ktorá mala alebo ide na vklad teraz v januári? Ja som momentálne 3DPT, tak by som v tom nebola rada sama 😊
@lulu454 ahoj 🙂 je tu už skupina IVF v januári 2026
@marinecka95 super, ďakujem 😊
Ahoj, ja som dnes 3dpt
Kedy sa budeš testovať? Ja keď som čakala dcerku tak som už 7 deň testovala a ukázalo sa mi 😀
Ahojte Baby, 7.1. som mala KET, od vcera mi vychadzaju testy, skor som nerobila. Je aj medzi dnami vidno male ztmavnutie, len su to Mamatesty a teraz som si precitala starsie recenzie, kde niektore zeny uvadzali, ze ukazovali falosnu pozitivitu, tak radost vystriedal dost stres. :-/
@simi7126 nevyzerá byť falošný a pekne ti tmavne 😊 Však skús kúpiť inú značku ak máš možnosť
@lulu454 poviem pravdu, bojim sa urobit uz iny test :D Urobim asi zajtra rano ten isty druh a ked bude opat o nieco tmavsi, uz to asi nebude falosne. Tieto Mamatesty maju vraj vela farbiva. Ja mavam len biele testy, preto ani neviem, ako to ma vyzerat. Na krv idem az v piatok, co bude 9 den po KET.
Dakujem, uvidine 😊
Prvy KET som mala neuspesny, testy biele. Teraz mam pocit, ze to citim trochu inak. Na druhy den po KET som mala menstruacne pobolievanie brucha, potom sa pridalo pichanie. Dnes uz opat take pobolievanie plus prsia mam cervene spuchnute. Tento cyklus mam vsak riadeny liekovy, ten minuly som mala prirodzeny, tak to moze byt aj tym.
@lulu454 poviem pravdu, bojim sa urobit uz iny test :D Urobim asi zajtra rano ten isty druh a ked bude opat o nieco tmavsi, uz to asi nebude falosne. Tieto Mamatesty maju vraj vela farbiva. Ja mavam len biele testy, preto ani neviem, ako to ma vyzerat. Na krv idem az v piatok, co bude 9 den po KET.
@simi7126 držím palce, ale podľa mňa sa už môžeš tešiť 😊
No tak ja som to nevydržala a testla som už dnes, 5 deň po ket 😀
Mám dve čiarky, ale tak ešte za dva dni spravím test že či silnie
Supeeer tak gratulujem, najhoršie je to čakanie na krv 😅 a potom este potvrdenie akcie srdiecka a potom už je to fajn 😀
Jeej, super, gratulujem vám obom 😊 ja som sa este neodvazila. Zajtra je siedmy deň, tak asi to už skúsim aj ja
Dakujem 😊 no presne nad tym som rozmyslala, ze ak pojde vsetko ako ma, kedy sa prestanem bat 😀
Baby, ktorý tehotenský test odporúčate? Idem robiť objednávku a je ich tam toľko, že som sa stratila 😃
Ja som si teraz robila prvy krat GS Mamatesty, lebo vraj maju viac farbiva a ukazuju medzi prvymi, ale potom som sa docitala v recenziach, ze vraj ukazuju falosne vysledky. Neviem co si o tom mysliet 🤷♀️
Mne teraz tmavnu kazdy den, tak zrejme su v poriadku. Mala som predtym rozne, ale vzdy biele, tak ich neviem posudit.

@lulu454 ahoj 🙂 je tu už skupina IVF v januári 2026