icon

KET v Repromedica Bratislava

25. apr 2025

Ahojte ☺️ bola ste niektorá na KET v Repromedica BA? Zaujímalo by ma či vám dali fotografiu zo sona po KET , ďakujem ☺️

butterfly333
25. apr 2025

Bola som 2x a nič mi nedali

babushkaem
25. apr 2025

Ja som bola, a ked som sa pýtala, tak nedávali ale sestrička mi vzala mobil a odfotila ultrazvuk ked som ležala po vklade 🙂

bielaruza78
12. máj 2025

Ani mne nedali a IVF odflakli. Najposlednejšia klinika kam by som išla riešiť umelé oplodnenie.

autor
13. máj 2025
@bielaruza78

Ani mne nedali a IVF odflakli. Najposlednejšia klinika kam by som išla riešiť umelé oplodnenie.

@bielaruza78 a môžem vedieť čo konkrétne odflákli?

bielaruza78
13. máj 2025

Žiadne vyšetrenia, len rýchlo do umelého a tak to aj dopadlo-nijak. Druhýkrát umelé v gyn five v BA. Všetky vyšetrenia nám urobili aj genetiku. Zistili mi problémy so štítnou žľazou. Poradili, ktoré úkony si máme dať urobiť a dnes máme trojmesačnú dcérku. A po vklade odporúčam veľa veľa ananásu. Neviem či to malo tiež vplyv, ale vyšlo to. 😂

babushkaem
13. máj 2025
@bielaruza78

Žiadne vyšetrenia, len rýchlo do umelého a tak to aj dopadlo-nijak. Druhýkrát umelé v gyn five v BA. Všetky vyšetrenia nám urobili aj genetiku. Zistili mi problémy so štítnou žľazou. Poradili, ktoré úkony si máme dať urobiť a dnes máme trojmesačnú dcérku. A po vklade odporúčam veľa veľa ananásu. Neviem či to malo tiež vplyv, ale vyšlo to. 😂

@bielaruza78 ja mam presne opačnú skúsenost 🫣

bielaruza78
13. máj 2025
@babushkaem

@bielaruza78 ja mam presne opačnú skúsenost 🫣

@babushkaem ja neviem od čoho to závisí 🫣 asi každý musí zistiť sám, len ide o čas, nervy a aj peniaze. 😪

autor
13. máj 2025
@bielaruza78

@bielaruza78 a koho ste mali lekára?

bielaruza78
14. máj 2025

Na ich stránke mi ju už nenašlo medzi personálom, ale taká chudá čiernovlasá. Miešala maďarčinu so slovenčinou.