KET v tomto období
Ahojte baby ktoré boli na KET. Som dnes 4 deň po 17.4 ako deň vkladu nerátam. V deň vkladu a deň po som bola cez deň unavená strašne hladná len som jedla a spala sobota nedela nič ani dnes nič necítim. Cítim sa úplne normálne mali ste to tak niekto ? Je šanca že sa embryo 5AA 100% buniek vraj prežilo rozmrazenie uchytilo aj keď nič necítim? Nespinim ? Presne nič tie bolesti ako na menštruáciu po 2 dňoch prešli prsia nebolia až mám z toho stres. Ďakujem za každé vase reakcie
@ska1991 mne nič ani prsia
@veronika28102025 Mňa bolelo všetko čo mohlo a nevyšlo to , mám pocit že je to individuálne ale hlavne všetko robia lieky tieto pocity
@veronika28102025 ahoj. Ja som dnes 13dpt, zajtra idem na krv. Necítila som nič moc tentokrát a aj testy mam negat, takže to nevyšlo. Občas ma pobolieva brucho, kŕče, prsia - ale pripisujem to liekom. Však toľko hormónov, čo do seba dávame. Teda aspoň ja. Bol to môj 3.KET geneticky vysetreneho embrya - vyhatchovana blastocysta 5AA a teda zjavne aj tak nič. Minule KETy vyšli, avšak neskôr som mala spontánny potrat. Držím palce, si ešte len 5dpt, je skoro na závery.
@lynda888 ja som úplne v pohode absolutne nič 🤷♀️ neviem ako to dopadne
@veronika28102025 držím päste je to veľmi náročné obdobie
Ahoj ja som mala vklad 16.4. Čiže dnes 5dpt. Vkladali 4BB. V prve 3 dni som cítila pichanie, tlaky,a bolest na lavo a na pravo. Od vcera ma začali prsia boliet a aj take tlaky v podbrušku presne ako PMS, tak neviem ci to je dobre. A tiez na labo pichanie citim pichanie mam tam cystu.
Minule ked som bola na ket a vyslo to tak som mala žalúdok na bode,tiež to pichanie na lavo a cítila som pachy, ale nako iec to bola anembryola tak dúfam,že teraz to lepšie dopadne,ale mam strach,že čo keď sa nepodarí,je to náš posledný mraziacik
@zuzka2662021 držím palce .. ja už idem do toho vyjde nevyjde čo už .. tak kúsok som s tým zmierena .. riešime už adopčny proces ..
@simca115 a kolky mas vklad? Držím palce aby to dobre dopadlo.
@zuzka2662021 druhý 🙂
@simca115 ja treti
@zuzka2662021 držím palce snáď to raz vyjde
@simca115 dúfajme
Ja mam za sebou 11 vkladov kazdy bol uplne iny .. ked som mala vsetky priznaky tehu tak to nevyslo a naopak ked nic tak to vyslo 🥰drzim palce
@veronika28102025 mňa nebolelo vôbec nič a pekne sa uhniezdilo ☺️
@veronika28102025 mňa nebolelo vôbec nič a pekne sa uhniezdilo ☺️
@veronika28102025 je vidieť.. Ja som mala asi ešte slabšieho 😅
Ktorého som videla len ja ale vedela som, že je tam 😁
S baterkou som svietila ☺️🤦🏼♀️
@veronika28102025 a toto už 8 deň 🙂
Pomaličky tmavlo
@veronika28102025 áno vidím. Aké máš priznaky?
@veronika28102025 áno vidím. Aké máš priznaky?
@zuzka2662021 ja nemám práveže nič 😂 žiadne príznaky 😂
@veronika28102025 radšej testuj neskôr...ja som mala do 7dpt pozitívny test z ovitrelle. 🤷 Test na 10 a 14dpt je už istota. Držím palce. 🍀♥️

Ahoj
Ano mne taky bolelo jen prvni 2 dny po ET, potom už to bylo ok.
4. den me strašne začali bolet prsa po stranách jinak nic