Koľko stojí IVF v Gyncare Nitra?
Dobrý deň,
bola niektorá z vás tento rok na IVF? Koľko ste platili? Ideálne Gyncare Nitra, ale kľudne aj iné CAR, pomôžu mi predstaviť si cenu. ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE. :D
@stellarstar Áno, viem, že ceny sú uvedené na ich stránke, ale ten cenník je veľmi zložitý a nepriehľadný, takže sa v ňom neviem presne orientovať. Neviem, čo všetko z toho cenníka sa bude týkať mňa, a preto neviem určiť presnú cenu. Preto by som rada vedela pribliznú priemernú cenu, aby som mala lepšiu predstavu.
Rataj od 1500 do 3000€ 🤷🏻♀️ono ten cennik je z nejaké dôvodu zložitý... Lebo sú tam rôzne možnosti a kým sa neporozpravas s lekárom a embryologickami a nemáš po odbere a mrazeni, tak aj tak stále nevieš presnú sumu...
Tak to je to ze ani my nevieme čo ti budu dávať a čo nie, aku terapiu dostaneš atd atd. Ja som dala za ivf ca 6 - 8 tisíc auta. Musíš rátať aj lieky, to tiež nevieme ale ti dajú. Napr ja mam poruchu zrážanlivosti krvi a musela som aj fraxik dávať. Takže ca alebo presne cenu sa neda, ale do 10 tis určite rátaj
My sme tam absolvovali 2 vklady neuspesne.Po genetike embrii a imunologickom vysetreni sme vdaka spravnej liecbe 3 -ti vklad zvladli a dnes mame doma 6 mesacnu dcerku.Vyslo nas to okolo 8 000 eur.
Ide o to koľko embryí sa bude mraziť, či potrebujete nejakú separačnú metódu spermií pri oplodňovaní, či chcete predlženú kultiváciu, či chceš doplnkové metódy pri transfere, či sa vám to podarí hneď, alebo budete potrebovať aj vyšetrenia na reproimunológii a genetike, pretože aj tam sme platili nejaké peniaze a neboli to malé sumy atď... S doplnkovými metódami pri oplodňovaní a transferoch by som rátala tak okolo 4000 - 5000 eur, to by mohlo plne stačiť... Pokiaľ sa bude pátrať aj po iných skrytých možných problémoch súvisiacich s nepodarenými transfermi, cena bude ešte vyššia. Držím prsty 🙂
zalezi aj ci ides cez poistovnu. zalezi, ci je problem v muzskej alebo zenskej neplodnosti. pri muzskej si treba priplatit za metody. pri zenskej je velka pravdepodobnost, ze stimulacia sa bude musiet opakovat, kym bude vobec vklad. kazdy vklad s liekami cca 400 eur. kludne mozte zaplatit 10 000 (aj viac) a nic z toho nebude. prinajlepsom zaplatite 2000-3000. treba ratat so vsetkym.
My sme zatiaľ platili okolo 3500€ . A este neni známy koniec :D
Ahojte všetci som tu nova. A chcem sa len spýtať že ked som už platila za predĺženú kultiváciu za ICSI a Spermobile. A už mam postúpiť len Kryoemryotransfer budem niečo platiť za odpoveď ďakujem
Ahojte dnes mi brali krv že či som Tehu a visiel mi HCG 1.3 TO znamená že niesom tehu
Je tu niekto kto nemal žiadne problémy? My sme obaja ok aj s manželom spermogram ukážkový moje výsledky super pred pól rokom som absolvovala prefuk vajcovodov úspešne … snažíme sa už 4 roky ja mám 35r a rozmýšľame nad IVF ale keď pozerám tie doplatky tak na to nemám vôbec 🙏🏻

Ceny nájdeš na ich stránke a ptm záleží aj od toho co všetko ti budu robiť