Koľko vám trvalo schválenie IVF v poisťovni?
Prosím, ak mi viete poradiť, čakáme na schválenie už vyše mesiaca ☹ 😒 a stále nič, dá sa niekam zavolať a informovať telefonicky? Máme to podané v Dôvere.
nam to trvalo tusim az 6 tyzdnov.... ale kludne si zavolaj do poistovne, oni ti povedia, v akom stadiu ta ziadost je...
ahojte, prosím vás my čakáme na schválenú žiadosť od VŠZP už 6 týždňov a odpoveď stále nie je, poradťe mi komu mám v poisťovni volať? Už nevládzem čakať na ich odpoveď další týždeň. verím že mi niekto poradí ☹
@antonia2077 ahojky, zavolaj si na klasicku infolinku poistovne, tu maju urcite na webe. Das im tvoje rodne cislo a oni ti hned povedia, kde sa ziadost presne nachadza. Drzim palce🙂 Ja som tiez cakala okolo 6 tyzdnov
necely mesiac v 2009 v spolocnej zdravotnej
Ahojte ja som cakala necely mesiac vseobecnej zdravotnej a ak cakate aj dlhsie to znamena ze asi sa bavia o tom ci to schvalit. Napr. ja viem ze a Antolskej kto ma doveru tak mu zakrok neschvalia a musi si to cele platit sama lebo niektore poistovne nechcu preplacat taketo zakroky. Uz ani vseobecna nechce velmi pretoze je to pre nich ela penazi lebo dnesnej dobe uz kazda druha ide na umele.
mesiac v dovere
tri tyzdne union
šesť týždňov vo všeobecnej zdravotnej

zavolaj si do poisťovne revíznemu lekárovi (oni to tam schvaluju, povedia ti kedy im žiadosť prišla, či ju tam maju), ešte závisí kedy žiadosť o IFV poslali z centra (nemuslei v ten den kedy si ju podpísala) mne to trvalo mesiac a j dačo kým mi volali že prišlo schválenie ja mám VŠZP