Koľko vás vyšlo umelé oplodnenie?
Pekný deň 🙂 chcem sa spýtať,je tu žienka či bola na umelom oplodnení? Chcem vedieť čo vás to všetko do kopy vyšlo. Koľko spolu stále celý proces umeleho oplodnenia
Okolo 700-800€, lieky si presne nepamätám.
1500 € s liekmi celý proces po oplodnenie a zamrazenie vajíčok.. druhú polovicu preplatila poisťovňa (spolu by to bolo cca 2500€ ) nakoľko som mala diagnózu. podstúpila som minulý rok
@natalia1997 záleží od liekov, počtu vajíčok, doplnkových metód ..... treba si nachystať dopredu tak 1500€ min. Moze to byt menej ale aj viac
@natalia1997 nachystaj si radsej viac peňazí, nikdy nevieš oni povedia v centre cca 2 tis.ale svagrinu to vyšlo zo všetkým ale ratala aj cestu a posledny pokus sla do Brna 5 tis.
2 cykly umeleho oplodnenia nas vysli 8000e (kompenzaciu poistovne do toho neratam) - nam to ale predrazila genetika embryi pred vkladom, ktoru sme museli absolvovat. Bezny doplatok za jeden cyklus je 1500 - 2000e.
@natalia1997 Nas zatiaľ 4000 a vyšlo to tak ze všetko sme platili v jeden mesiac 🤦♀️... Je to riadna pálka... Ak potrebujete niečo viac ako štandard co bolo u nás tak cena rapídne stúpa... Ale verím ze výsledok bude stáť za všetky tie financie a emócie ktorými si musíme prejsť 😊
@natalia1997 ahoj, nás posledné ivf (november 2021)vyšlo na cca 2700 eur plus nafta.
Vklad, s odberom vajíčok, ich oplodnením a aj na jeden rok zmrazenie má vyšiel 1200 + ešte lieky pred a po tak dokopy cca 2000 - Iscare BA. Je to náročné viac psychicky ako finančne.
@natalia1997 ahoj nás to vyšlo v Gyn five 2750e
Ahoj nás to vyšlo cca 8000€ mám za sebou tri inseminácie a 3x embryo transfer

Ahoj. Suma je individuálna. Popozeraj CAR niektoré majú na svojom webe cenník. Rátaj minimálne cca 2000 eur. Záleží od liekov aké budeš mať, od metód oplodnenia a iných vecí čo by ste mali navyše. Ak spĺňaš podmienky od zdravotnej poisťovne - vek, tak je tam aj kompenzácia, ale to už tých cca 2000 rátam s tým. Prípadne si pozri skupinu IVF. Dozvieš sa viac informácií.