Koľký pokus ET/KET bol pre vás úspešný?
Dobrý deň, mám otázku zo zvedavosti. Koľký pokus ET/KET vám vyšiel? Koľko pokusov ste absolvovali pokiaľ ste nezačali pátrať po príčine neúspechu? Dakujem pekne za odpovede.
Druhý KET, prvé IVF, ET som nemala.
prvy.
Prvý cyklus IVF - prvý KET (ET sme nemali), takže na prvýkrát a aktuálne som 13tt
po pricine neuspechu patraj hned, nie az ked ta slovenske car zderu z penazi... to je podla mna vrchol, co si dovoluju...
Prvé IVF, prvý KET, ET sme nemali. Reprofit Bratislava. Malý mal 5 mesiacov a je to strašne podarené dieťa, lepšie ho namixovat nemohli 😀
Hneď prvý vklad KET (ET nebol, lebo som mala veľa vajíčok). Reprofit Bratislava. Som v 36. týždni, už sa neviem dočkať, kedy sa malá vypýta na svet 🙂 A máme ešte ďalších 5 zmrazených embryí, takže budú ďalšie 🙂
U nás tiež úplne 1.vklad KET, ale druhý cyklus IVF a bolo to naše jedine zdravé embryo ☺️
U nás 1ivf 1 Ket nevyšiel.Mali sme len jedno embryo..2ivf 1ket vyšiel máme 3 rocnu dcerku,2ket aktuálne 14tt a ešte máme 2mrazacikov..centrum Helios Martin
My sme mali len jedno embryo z ivf ktoré boli biochemické a hneď sme riešili dodatočné vyšetrenia.. nakoniec sa nám podarilo prirodzene
Prvý cyklus IVF - prvý KET (ET sme nemali) syn má aktuálne rok a pol. Ja som najskôr obehala všetkých možných lekárov a až následne sme sli do IVF. Lekárov som si riešila po svojej osi, nečakala som čo nám povedia v CAR a kam nás odporučia.
3 cyklus IVF.... Z toho 2 a zároveň posledné 6-dnove vajíčko z KET 🙏🤞
prvy cyklus ivf, et nevysiel, vysiel druhy vklad
ahojte, ja sa chcem spytat, vela z vas pise, ze vysiel 1.KET, isli ste do neho hned po prvej menstruacii od OPU alebo ste cakali ?
ahojte, ja sa chcem spytat, vela z vas pise, ze vysiel 1.KET, isli ste do neho hned po prvej menstruacii od OPU alebo ste cakali ?
@vaynika hned po prvej menštruácii po odbere. Ja som musela ísť na ket, aby som nedostala hyperstimulačny syndrom, lebo som mala 31 vajíčok, z toho 25 zrelých. Pôvodne som chcela na ET, ale nedovolili kvoli tomu.
@vaynika hned po prvej menštruácii po odbere. Ja som musela ísť na ket, aby som nedostala hyperstimulačny syndrom, lebo som mala 31 vajíčok, z toho 25 zrelých. Pôvodne som chcela na ET, ale nedovolili kvoli tomu.
@jablko13 ja tiez mam ist tak, len som si nebola ista, ci to nie je este skoro 🙂 dakujem
my sme z prveho cyklu mali 2 embrya, 1 testovane, jedno uz nemohlo byt testovane....prve sa hned aj ujalo, zial mimo maternice, druhe nist....druhy cyklus, 8 embryi, 6 testovanych (vsetky ok), prve nist....teraz druhe zatial 7tt.....nikto mi realne nevie povedat preco sa aj geneticky testovane embryo neuchytilo...prikladaju to roznym okolnostiam...stres, venusa v retrograde :D :D :D, kazdy ti povie, ze to sa moze stat aj pri prirodzenom pocati...pravda je, ze teraz pri stvrtom vklade som sa ozaj vobec nestresovala, robila vsetky cinnosti co bezne vratane sportov, testy boli cely cas biele, ani to ma nevyviedlo z rovnovahy a embryjko sa pekne drzi
my sme z prveho cyklu mali 2 embrya, 1 testovane, jedno uz nemohlo byt testovane....prve sa hned aj ujalo, zial mimo maternice, druhe nist....druhy cyklus, 8 embryi, 6 testovanych (vsetky ok), prve nist....teraz druhe zatial 7tt.....nikto mi realne nevie povedat preco sa aj geneticky testovane embryo neuchytilo...prikladaju to roznym okolnostiam...stres, venusa v retrograde :D :D :D, kazdy ti povie, ze to sa moze stat aj pri prirodzenom pocati...pravda je, ze teraz pri stvrtom vklade som sa ozaj vobec nestresovala, robila vsetky cinnosti co bezne vratane sportov, testy boli cely cas biele, ani to ma nevyviedlo z rovnovahy a embryjko sa pekne drzi
@adaline77 prosim ta a ked si si robila testy nemala si ich pozitivne? Kedy si sa teda dozvedela ze to vyšlo?
@adaline77 prosim ta a ked si si robila testy nemala si ich pozitivne? Kedy si sa teda dozvedela ze to vyšlo?
@ivkanka4444 nie, neboli pozitívne...na 8dpt som videla čiarku ale vedeli som ju tam musela hľadať, na 10dpt snehobiely...11dpt som mala hcg 73...čiže som čakala biochemko alebo mimomaternicove....o 4 dni na to bolo hcg 8nasobne vyššie....pri prvom vklade mi všetky testy ukazovali pozit výsledok si od 7dpt....a.bolo to horšie ako teraz ked sa uchytilo neskôr 🙂 čiže baby, moc pri tých testoch nezufajte, netestujte sa už na 3dpt 😂 ani pozit test neznamená, že budete tehotné... dajte tomu čas a menej stresu

Prvý.. ale v Česku. Na Slovensku nám nepomohli a od IVF nás doslova odhovárali, lebo že nenašli žiadnu diagnózu a určite sa podarí prirodzene. V Česku narovinu povedali, že keď sa už viac ako 2,5 roka nedarí, máme ísť do umelého oplodnenia a vyšiel prvý pokus.