icon

Kŕče po KET

16. apr 2025

Ahojte,

Som 5. Deň po KET. A dnes mi začali strašne kŕče viac v právo a v podbrušku. Niekedy musim normálne predýchať. Je toto v poriadku? Alebo mám zájsť na pohotovosť? Vkladali 5-dňovú blastocystu a beriem estrofem a amelgen.. ďakujem

simca115
16. apr 2025

Ahoj skús zavolať na infolinku na kliniku. myslím že každá ma v prípade bolesti .. ja som mala také kŕče na deviaty deň pred krvou a to bolo že sa mi spúšťal menzes teda chcel sa spustiť ale kvôli liekom mu to nešlo … držím palce

lynda888
16. apr 2025

Po každom KET mi tieto kŕče skôr či neskôr prišli. Mne DR povedala, že je to normálne. U mňa to bolo znesitelne, najhoršie boli až tie, ktoré prišli po vysadení liekov (keďže Hcg klesalo) asi v 8tt a ja som začala potrácať.

autor
17. apr 2025

No dnes som mala aj mini špinenie. Nie veľa takze neviem či to znamená že sa už chcú spustiť kramy alebo čo… ale tak kŕče už viac menej nemám.

simca115
18. apr 2025

Ako to dopadlo ?

autor
18. apr 2025

@simca115 už sa špinenie neobjavilo, občas ma pichne v podbrušku ale už je to lepšie…takze uvidíme

evinku
18. apr 2025

Ahoj... Mne sa presne takto uhniezdilo embrijko 🙏 držím palce nech je to aj tvoj prípad 🤞.. Tiez kŕče v bruchu ako menzes ( vaječníky) a mala som aj jasno červenú krv jeden deň... Na 10 deň.som si urobila test a bol pozitívny 🌹

autor
18. apr 2025

@evinku ahoj, ďakujem za správu. Verím že to bude aj náš prípad 🙏🏻 to špienie bolo fakt len trochu a tiež som bola prekvapená že sa už viac neobjavilo nakoľko som si myslela že mám malo progesteronu keďže to je riadený cyklus.. ale tak uvidíme budúci piatok urobim test.😊

evinku
18. apr 2025

Držím palce, nech nájdeš // čiarky 🙏🤞.. Hlavne nestresuj... Pi veľa vody a oddychuj... Bublinka nech sa poriadne zavrta 🌹 napíš potom výsledok 😉

autor
25. apr 2025
@evinku

Držím palce, nech nájdeš // čiarky 🙏🤞.. Hlavne nestresuj... Pi veľa vody a oddychuj... Bublinka nech sa poriadne zavrta 🌹 napíš potom výsledok 😉

@evinku ahoj, tak dnes pozitívny test ❤️ som neskutočne šťastná. Prvý krát v živote som si našla 2 čiarky. O 3 týždne pôjdem na sono a dúfam že všetko bude ok 🙏🏻

evinku
25. apr 2025

Ahoj... Veeeelmi sa teším s tebou a gratulujem 🥳🥳🥳... Viem si predstaviť tu radosť... Bola si aj na krv?

autor
25. apr 2025
@evinku

Ahoj... Veeeelmi sa teším s tebou a gratulujem 🥳🥳🥳... Viem si predstaviť tu radosť... Bola si aj na krv?

@evinku ďakujem ❤️ áno bola som a čakám má výsledky. Snáď to bude ok, clear blue mi ukázal 2-3.

evinku
25. apr 2025

Naozaj s a teším s tebou 🤝🌹 napíš potom hodnotu.. Kľudne môžeš aj IP 🥹...