Krvácanie po vysadení Estrofemu
Dievcata mate s tym niekto skusenost? Pripravovala som sa na KET ale kvoli nizkej sliznici mi bol presunuty. Estrofem som vysadila a na 19DC som zacala krvacat hnedu krv ale nebolo to len spinenie skor ako menstruacia. Tak som zacala opat uzivat estrofem a pripravovat sa na KET. No dnes 20DC zatial po menstruacii ani stopy. Moze ju ten estrofem zabrzdit? Dakujem Vam krasne
@bambulienka25 takze to bude menstruacia? Takze estrofem ju blokuje? To som.nevedala ze ma.na to vplyv
@bambulienka25 aha lebo mi bolo povedane ze to moze byt aj ovulacne spinenie. Ale to som nikdy predtym nemala. Preto sa bojim ze budem teraz vsetko uzivat a potom zistim ze zbytocne
@bambulienka25 ale ja som nemala negativny tesyt Ja som bola 12 DC na kontrole a mala som nizku sliznicu a lekar mi povedal ze to je na vklad malo tak ket rusime a cakame na dalsiu menstruaciu tak som vsetko vysadila a cakala na menstruaciu. A teraz 19DC som zacala krvacat tak som zase zacala vsetko brat ale dnes 20DC nic nemam tak neviem ci to ten estrofem zabrzdil alebo to bolo len ovulacne spinenie