Krvácanie pred embryotransferom. Pomôže Duphaston?
Spustila sa niektorej z Vás menštruácia ešte pred ET? OPU som mala na 18DC. Už vtedy som mala dost vysokú sliznicu- 18mm. Moje cykly bývaju krátke - niekedy 22 dni. ET mam mať na 23DC. V centre mi dali len utrogestan. Neviem ci to stačí. Na otázku čo ak dostanem menzes mi povedali, že sa mám snažiť, aby som nedostala a že po stimulácii pri mimotelovom oplodnení nezvykne chodiť skôr. V inom centre moje sestre dali hneď po OPU duphaston. Zvažujem si ho ísť dať predpísať k obvodnej gynoške. Má to zmysel? Ako ste to riešili vy? Bola by som rada, keby som zbytočne nemusela ísť až na KET, ak mi odíde takto dobre nastimulovaná sliznica teraz.

ahoj, mne v centre povedali, ze ms nedostanem, lebo pri ivf je cyklus doslova riadeny liekmi a velmi tomu prispieva aj utrogenstan, co sa mi potvrdilo, lebo ms prisla pol dna po jeho vysadeni. dali ti po opu utrogestan? neviem, ci je to pravda, ale citala som,ze pre et je dobra max. 16 mm sliznica, inak sa babatko tazsie zahniezduje.
Skus zavolat do centra, tam ti urcite poradia, co robit alebo ako stopnut ms..ved su tam pre nas
😉