Ktorú imuno-reprodukčnú kliniku odporúčate navštíviť?
Ahojte viete mi poradiť na ktorú kliniku najčastejšie chodíte čo sa týka imuno reprodukčnej kliniky ? V heliose mi poradili v Nitre ale to je dosť finančné náročné. Ďakujem
ja urcite odporucam,boli velmi milí,pristup super.Nam pomohli 🙏 vdaka nim mame doma skoro 5 mesacnu slecnu.Vstupne testy nas vysli cca do 300 eur. Vdaka tomu sa prislo na nas problem.Drzim palce
@lenks99 aj my v Nitre. Stojí to za tie peniaze. Vďaka nim tu mám pol ročného synčeka vedľa mňa. Stretávala som tam baby z celého Slovenska.
@lenks99 my sme riešili presne toto isté.. lebo v Prešove sa platí ,,len" cca 100€ a v Nitre 405€.. aj tak sme sa rozhodli ísť do Nitry.. v Prešove napríklad nemajú miestnosť na odber spermií.. čiže musíte tam prespať ak ste z ďalej aby ste hneď ráno mohli odniesť spermie..plus v Nitre robia jediní na celom Slovensku aj LIF (MIF) vyšetrenie.. takže za tie peniaze to stojí.. my máme termín teraz v utorok, no ešte uvidíme či pôjdeme podľa výsledkov v pondelok
Prešov Dala veľmi odporúčam. Bola som tam opakovane. A dokonca keď nič nenašli dali aj preventívne liečbu aby podporili vklady
@lenks99 za mna Presov Adla vysetruju oboch. Vysledky pridu na email
Ahoj ja chodim do Nr, a to dom z Ba (kde je tiez reprodukcna imunologia)

@lenks99 Dzurilla v Nitre, tam sme boli s mužom.Sme z Bratislavy a tu nám dali termín do 2 mesiacov, v Bratislave bola čakačka pol roka. Boli sme spokojní