Má IVF stimulácia zvýšiť počet folikulov do 10. dňa?
Ahojte, dnes som bola na utz, mam 6. deň stimulacie. Nasli mi 6-7 folikulov. Moja otazka znie: je možné, ze sa na 10. deň ešte najdu aj viacere folikuly, alebo ich počet je už fix.
Ďakujem za odpovede. Pekný deň všetkým 😊
Áno môže byť aj moze nastat aj ohss
@a_alexandra_a
@stellarstar ďakujem za odpoveď, ohss asi mi nehrozi, lebo mam znizeny amh, ale teraz stimulujem s pergoverisom, co bol dost drahy, tak aspon si spravim nádeje, ze sa mi aj sadne, a budem mat viacere folikuly.
@a_alexandra_a ďakujem pekne 😊
@littleblueberry ohss sa ti môže rozvinúť aj keď máš nízke amh, tam nie je súvislosť… treba hlavne veľa piť, aj nasilu do seba liať vodu. Moje ohss bolo napríklad také, že ešte 3 mesiace po stimulácii som mala zväčšené vaječníky
@littleblueberry odkiaľ vieš ze nehrozí? S amh to nema nic spoločné ja som ju mala vysokú, s dávkami hormónov to ma viac súvis toto si naštuduj
Jasne, že ich môže byt viac ešte. Tiež som teraz v stimulácii, na prvej kontrole boli 3, na druhej 10, na tretej 10 a na štvrtej 17. V pondelok mám odber, držme si palce 🍀
@baskustek ďakujem za povzbudenie, držím palce 🙏
@littleblueberry Ahoj, mozem sa opytat ako si dopadla ? Ja som mala pergoveris tiez, velmi som sa nanho spoliehala, ano drahy a este mi ostalo jedno cele pero a jedno nacate, ale zial u mna velmi mala odozva. Na lavom nic, na pravej strane velmi rychlo narastol jeden a zvysne dva nedorastli, pichala som si len 6 dni davku 350. Amh 0,6. Koordinatorka tiez si myslela, ze to bude aspon 10 dni, ale bolo to rychle a len jedno sa nakoniec podarilo oplodnit a stale cakam nervozne na vyvoj :/
@mini_vivi no, aj ja som pichala 350 jednotiek, mala som na lavom vaječníku 2 mega folikuly, ktore narastli za 3 dni viac ako 10mm, sme si mysleli, že to praskne skôr... a a na pravom som mala viaceré menšie, nakoniec som mala 8 oocytov, a z toho 5 embryjka ostali na 6. deň, no 3 deň som si myslela, že ani jedno z nich nebude, keďže mali iba 6-5-2 buniek...ale našťastie mam 2x5AA,1x5BB,2x5BC a všetky sme poslali na genetiku, a čakám, koľkí sa vrátia...a ja tiež mam amh okolo 0,8
@littleblueberry v ktorom centre?
@littleblueberry tak to si reagovala krasne! Drzim palceky do uspesneho konca. ja som mala vcera Q2x 2BB, na 5ty den, dnes je 6ty, je to strasne maly vyvin podla mna
@baskustek Reprofit Brno
@mini_vivi drzim ti palčeky, dúfam, že si dotiahnu do konca. Ja som dnes dostala genetiku, no z 5-tich nam ostali 2 euplodine zdravé embryjka. Trošku som si zaplakala, ale kezde som nad 35 s nízkym amh a s endometriozou, si myslím, že to až tak zle nie je.
@littleblueberry Dakujem velmi pekne, chvalabohu dotiahlo, malo 5BB na 6ty den, teraz uz len cakat na genetiku, tak sa budem nadalej modlit aby bol vysledok ok, kedze mame len jedno :( ty mas aspon2, to je super, hlavu dole, ovela lepsie ako 0. Ake mas AMH ked sa mozem opytat ?
@littleblueberry Dakujem velmi pekne, chvalabohu dotiahlo, malo 5BB na 6ty den, teraz uz len cakat na genetiku, tak sa budem nadalej modlit aby bol vysledok ok, kedze mame len jedno :( ty mas aspon2, to je super, hlavu dole, ovela lepsie ako 0. Ake mas AMH ked sa mozem opytat ?
@mini_vivi mam AMH okolo 0,8, ale už možno aj menej...aj endometriozu a vseliake fajn problémy...
@mini_vivi mam AMH okolo 0,8, ale už možno aj menej...aj endometriozu a vseliake fajn problémy...
@littleblueberry Myslela som hlavu hore, prepac, az teraz si po sebe citam. Drzim palce v kazdom pripade 🙂
@littleblueberry Myslela som hlavu hore, prepac, az teraz si po sebe citam. Drzim palce v kazdom pripade 🙂
@mini_vivi dakujem, podobne
Jasne, že ich môže byt viac ešte. Tiež som teraz v stimulácii, na prvej kontrole boli 3, na druhej 10, na tretej 10 a na štvrtej 17. V pondelok mám odber, držme si palce 🍀
@baskustek ahoj. Ako ti dopadla stimulka? Ja teraz riešim,že na prvej kontrole som mala 4x8 mm a 2x6mm folikulov. Zvýšili mi davku pergoverisu na 250. Pomôže to k narasteniu folikolov? Amh mam pod 1
@baskustek ahoj. Ako ti dopadla stimulka? Ja teraz riešim,že na prvej kontrole som mala 4x8 mm a 2x6mm folikulov. Zvýšili mi davku pergoverisu na 250. Pomôže to k narasteniu folikolov? Amh mam pod 1
@zuzka2662021 ahoj, v tej prvej som mala nakoniec 11 vajíčok, z toho bolo 7 zrelých, 3 sa oplodnili, ale žiadne nakoniec nebolo vhodné na vklad. Teraz mám druhú stimuláciu a na druhej kontrole som mala dokopy 13 folikulov cca 13-15 mm. Stimulujem 9. deň a mám Meriofert 225 jednotiek. Ešte mi kázali dokúpiť balenia, lebo tiež budem asi stimulovať dlhšie, aj minule som to mala tak. Po navýšení dávky určite narastú, to by aj bez toho narástli. Otázne je, či sú vo všetkých aj vajíčka a akej kvality
@zuzka2662021 ahoj, v tej prvej som mala nakoniec 11 vajíčok, z toho bolo 7 zrelých, 3 sa oplodnili, ale žiadne nakoniec nebolo vhodné na vklad. Teraz mám druhú stimuláciu a na druhej kontrole som mala dokopy 13 folikulov cca 13-15 mm. Stimulujem 9. deň a mám Meriofert 225 jednotiek. Ešte mi kázali dokúpiť balenia, lebo tiež budem asi stimulovať dlhšie, aj minule som to mala tak. Po navýšení dávky určite narastú, to by aj bez toho narástli. Otázne je, či sú vo všetkých aj vajíčka a akej kvality
@baskustek ďakujem. Mas zatiaľ pekný počet. Som zvedava ako dopadne streda kontrola. Ja mam dnes 7 deň stimulácie. A ako sa cítiš? Mna začína dosť pobolievat podbrusko a často chodím na wc
@baskustek ďakujem. Mas zatiaľ pekný počet. Som zvedava ako dopadne streda kontrola. Ja mam dnes 7 deň stimulácie. A ako sa cítiš? Mna začína dosť pobolievat podbrusko a často chodím na wc
@zuzka2662021 Aj ja mám v stredu kontrolu, už dúfam poslednú a bude sa plánovať odber. Zo začiatku ma bolela hlava, teraz mi v podstate nič nie je, len citlivé prsia začínam mať.
@zuzka2662021 Aj ja mám v stredu kontrolu, už dúfam poslednú a bude sa plánovať odber. Zo začiatku ma bolela hlava, teraz mi v podstate nič nie je, len citlivé prsia začínam mať.
@baskustek mňa tiež hlava. Ale keď vypijem koľko má tak prejde. A to brucho citim dosť. Ale tak smäd to je dobre znamenie. Drzim palce v stredu
@baskustek mňa tiež hlava. Ale keď vypijem koľko má tak prejde. A to brucho citim dosť. Ale tak smäd to je dobre znamenie. Drzim palce v stredu
@zuzka2662021 aj ja tebe. Áno, treba veľa piť a jesť veľa bielkovín, aby si predišla Ohss. Ja som prvú stimulku zvládla dobre, tak snáď aj túto už dobojujem v pohode
@zuzka2662021 aj ja tebe. Áno, treba veľa piť a jesť veľa bielkovín, aby si predišla Ohss. Ja som prvú stimulku zvládla dobre, tak snáď aj túto už dobojujem v pohode
@baskustek ahoj ako si dopadla na sone? Ja mam 13,a 3x 11 mm a este par menších. Som 9 deň stimulácie. Navýšil mi pergoveris na 300 jednotiek
@baskustek ahoj ako si dopadla na sone? Ja mam 13,a 3x 11 mm a este par menších. Som 9 deň stimulácie. Navýšil mi pergoveris na 300 jednotiek
@zuzka2662021 ahoj, mne už naplánovali opu na piatok. Mala som 17 folikulov, okolo 16-20 mm. U nás to tak rýchlo diktuje dr sestričke, tak len toto som zachytila. Nemám z toho nikdy výstup na papieri, tak sa to snažím vždy zapamätať. Podľa hladín hormónov v krvi už môže byť odber. No som zvedavá na piatok
@zuzka2662021 ahoj, mne už naplánovali opu na piatok. Mala som 17 folikulov, okolo 16-20 mm. U nás to tak rýchlo diktuje dr sestričke, tak len toto som zachytila. Nemám z toho nikdy výstup na papieri, tak sa to snažím vždy zapamätať. Podľa hladín hormónov v krvi už môže byť odber. No som zvedavá na piatok
@baskustek drzim palce
@baskustek ani ja nemám papier tuez sa snazim zapamätať ale niekedy tie pocty nestíham...

Je možné, že ich bude viac