Mali ste dva vklady a obidva boli úspešné?
Ahojte mali ste niektora dva vklady a oba za sebou uspesne? Ze dva vklady a dve deticky 🙂
Ja tak mám 🖐. Jedno hneď z prvého vkladu. A z druhého vkladu sa mi cca o 5 týždňov narodí druhé.
zatial som absolvovala iba jeden a a vyšlo to hned na prvy krát a som štastná
@veverka86 Kedysi dávno sa ma svokra, silná katolíčka, spýtala (snažila sa nás odhovoriť od IVF), či si viem predstaviť, že v prípade darovania by moje deti vychovával niekto iný, bol by k nim možno zlý, že neviem do akej rodiny sa dostanú. Povedala som jej vtedy, že ak by som mohla pomôcť inému páru, samozrejme darujem. Teraz, keď už som matka, mnohé veci vidím inak a musím jej dať v tomto za pravdu, že by som to nedokázala. Je to iné rozmýšlať o tom keď je človek bezdetný a iné keď už deti máš, vidíš ich rásť, sú ti milé, vidíš aké sú to osobnosti, aké črty a vlastnosti od koho z rodiny podedili... Takže ja som túto možnosť uzavrela a absolútne kvôli tomu nemám výčitky. U nás prichádza do úvahy iba vklad, alebo zničenie, aj keď tá druhá možnosť vôbec nie je ľahká a ten kto tým neprešiel/neprechádza si nevie ani predstaviť koľko rozmýšlania, váhania, ľútosti je za týmto rozhodnutím 😒.

@alex5896 u nas kazdy treti vklad bol uspesny. Ale mame 2 deticky z jedneho ivf cyklu