Mali ste úspech po biochemických tehotenstvách?
Dievcata,
Co ste urobili inac ak ste Mali biochemicke casto za sebou a potom ste donosili dietatko? Ja som mala 4 a potom rok nic. Teraz ideme na umele do Brna. Tak mi prosim poradte vase nazory a skusenosti 🙂. Velmi pekne Vam dakujem.
L
L
@babyttcirl mna sa podarilo po 2 “biochemických” (mala som // a dostala som menzes, lekár nevidel nič a // následne zoslabli) otehotnieť prirodzene s donosila som zdravého syna.
Ja som mala tiez "len 2" biochemicke. V decembri a vo februari. 1.4. som mala opat // a uz do uspesneho konca. Nijak som nezmenila zivotospravu ani nic, jednoducho to konecne vyslo. Az po narodeni dcery sme sa nahodou, kvoli uplne inemu problemu dozvedeli, ze mam translokaciu 13 a 14 chromozomu a to sposobuje potraty, vyvojove vady, postihnutia a to, ze mame prirodzene pocatu dceru je velke stastie. O rok chceme druhe, tak som zvedava. Dost sa toho bojim.
@megie11 super, ja mam vr9deny trombofilny stav. Leidena, takze budem pichat fraxik cele IVF.. som zvedava
@hettinka parada! A po akej dlhej dobe si otehotnela?
@amelie2017 aha, parada ze to nakoniec vyslo!
@babyttcirl cely "proces" trval 8 mesiacov, vratane tých biochemických.

Ja som mala prvykrat biochemicke, a na druhy krat sa to uz podarilo🙂. Riesili sme to cez umele, obidva razy. Pri druhom raze som sa viac setrila a nechodila uz do roboty. Ale neviem ci to bolo tym, podla mna to ma na starosti niekto hore, a teda aj kvalita embrya...Drzim palce a nevzdavaj to. Urob si pre istotu hematologicke vysetrenie ak este nemas, ci mas dobru zrazanlivost krvi, ale v Brne ti urcite poradia.