Mám za sebou odber vajíčok a mám bolesti
Včera som mala odber oocytov, no už pred vcerom som mala veľmi veľké kŕče v bruchu ráno som už nevedela ani chodiť ledva som došla na kliniku na OPU , odobrali mi 15 vajíčok , a samozrejme mám ohss stále mám kŕče ledva sa viem vycikat hrozne to boli plačem od bolesti , chcem sa spýtať či podľa vás 15 vajíčok je fajn a či sa môže stat že sa neoplodni ani jedno?🥺 hrozne sa bojím , musím čakať do pondelka, manžel zlý spermiogram budeme mat KET a ICSI , snáď to vyjde paneboze modlim sa 🙏🏻 všetkým ženám prajem aby sa vam splnil váš sen o bábätku je hrozne čím si musíme prejsť a to sklamanie potom neprajem nikomu!
My sme mali odobraté 12 vajíčok z toho boli dobré len 4. Priateľ tiež zlý spemiogram, podľa Dr je takmer neolidny. Z tých 4 vajíčok sa nám podarilo iba raz a to na druhý pokus. Dcéra má 3,5 roka už. No a druha dcéra ani neviem ako sa podarila prirodzené. Držím palce nech to vyjde
A doplním ze po odbere to bolo hrozne. Bolesti strašne dva dni
Ja som bola na odbere v piatok, podarilo sa odobrat len 4 vajicka, a neoplodnilo sa ziadne ☹
Ty mas tych sanci omnoho viac, mysli na to.
Nedoporucili ti nic na bolest? Ja som si davala 1g Paracetamolu, 4x za den, a pomahalo.
Drzim palce nech mate v pondelok vela embrijok 🙂
U nás pri prvej stimulácii pri Softe 7 vajíčok 4 sa oplodnili tiež ICSI ja OHSS po tom som chodila na injekcie... neujalo sa ani jedno - dodatočne zistený u mňa problém ktorý museli preliečiť. 2 stimulácia žiadne vají čko. Pri 3 stimulácii sme mali 2 vajíčka len jedno schopné oplodnenia dali sme ICSI aktivátor oocytov aj embrio glue...zmierila som sa s tým že toto určite nevyjde minimálna šanca. Oplodnilo sa po 3 dňoch vložili, a teraz som v 34 týždni ❤ Zázraky sa dejú. Držím silno palce.
Mala som 21 vajicok z ktorych po PK mame 4 emrijka. 15 odobratych vajicok je super cislo.
Co sa tyka ohss pi velmi vela vody a jedz vela bielkovin+ pomahaju aj nutricne drinky. Avsak ak by sa ti zhorsilo dychanie urcite chod na pohotovost ohss nieje ziadna sranda. Drzim palce

Poradiť ti nič neviem, ale držím palce nech sa Vám to podari a dočkáte sa dieťaťa
🍀🍀🍀