Máte niektorá skúsenosti s IUI alebo sa naň práve chystáte?
Ahojte babulky 😊 je tu niekto kto sa práve pripravuje na IUI? My ideme prvý krát a odvčera som začala so stimuláciou, beriem clostilbegyt 2x1.. A tak hľadám niekoho kto je na tom podobne aby sme sa mohli poradiť prípadne vymeniť skúsenosti, poradiť si.. Ďakujem za odpovede 😊
Ja začínam zajtra brať Clostil. Je to naše 4 IUI.... tretie bolo úspešné, bohužiaľ v 8tt som potratila a bola na kyrete.
@12didi12 muž ma horši spermiogram - morfológiu. Inak by malo byť vraj všetko ok
Ahojte. Tak ja som dnes dostala negatívny výsledok po prvej IUI... Odporučili mi ísť na druhú, ale dávam si pauzu, mam toho akosi celkom plne zuby... Však niektoré viete 😐☹️... My sme 1x otehotneli po roku snaženia, neuspesne. Ďalšie 2 roky sa už snažíme a nič, dokonca že sme obidvaja úplne v poriadku, už sme aj vitamíny užívali, atd... Tak ja už neviem... Je tu niekto s podobným osudom?
@zuzana111986 ahoj tak to mi je veľmi ľúto 😣 my sme tiez po 3 rokoch 1x otehotneli a tiež neúspešne a to bolo pred vyše 2 mesiacmi.. Teraz ideme na 1 IUI ale veľké nádeje tomu nedávam 🙄ja nechápem ako to je možné že ste obaja v poriadku a nejde to?! To je zvláštne.. A aké vitamíny ste užívali?
@12didi12 proste nám povedali ze sme podľa výsledkou ideálny par, málokedy sa im stane ze majú v CAR takých a vidíš.bud nám treba ešte nejaké vyšetrenie detailné o ktorom neviem alebo.. Ja som skusala od čajov, kys. Listovej, vcelej kasicky
Ahojte, bola som 4 dni do zadu na IUI v Martine v Helios.. Ake mate skusenosti? vyslo vam to ? Snazime sa s priatelom 2 roky tak sme skusili aj takuto moznost
@terezka288 ahoj ja som bola tiež tam vtedy keď som zakladala túto diskusiu a vyšlo nám to hneď na prvý krát len bohužiaľ sme o dvojičky prišli.. Dúfam, že aj vám sa podarí a zo šťastným koncom 🙏
Ahojte, som 4 deň po IUI a začala som krvácať, ako prvý deň MS. Doteraz bolo iba špinenie, včera skoro vôbec a dnes krvácanie. Nič ma neboli. Trochu ma doobeda bolelo brucho, akoby ťahanie keď som chodila. Inak nič. Ako ste to mali by? Je to moje prvé IUI. Dakujem

@12didi12 ja som bola pred mesiacom 🙂