Máte niektorá skúsenosti s IUI alebo sa naň práve chystáte?
Ahojte babulky 😊 je tu niekto kto sa práve pripravuje na IUI? My ideme prvý krát a odvčera som začala so stimuláciou, beriem clostilbegyt 2x1.. A tak hľadám niekoho kto je na tom podobne aby sme sa mohli poradiť prípadne vymeniť skúsenosti, poradiť si.. Ďakujem za odpovede 😊
Ja som bola vcera
Ja začínam zajtra brať Clostil. Je to naše 4 IUI.... tretie bolo úspešné, bohužiaľ v 8tt som potratila a bola na kyrete.
@bibiankaka bože to ma mrzí :( a aký je u vás problém ak sa môžem spýtať?
@12didi12 muž ma horši spermiogram - morfológiu. Inak by malo byť vraj všetko ok
@bibiankaka to mame aj mi :/
Ahojte. Tak ja som dnes dostala negatívny výsledok po prvej IUI... Odporučili mi ísť na druhú, ale dávam si pauzu, mam toho akosi celkom plne zuby... Však niektoré viete 😐☹️... My sme 1x otehotneli po roku snaženia, neuspesne. Ďalšie 2 roky sa už snažíme a nič, dokonca že sme obidvaja úplne v poriadku, už sme aj vitamíny užívali, atd... Tak ja už neviem... Je tu niekto s podobným osudom?
@zuzana111986 ahoj tak to mi je veľmi ľúto 😣 my sme tiez po 3 rokoch 1x otehotneli a tiež neúspešne a to bolo pred vyše 2 mesiacmi.. Teraz ideme na 1 IUI ale veľké nádeje tomu nedávam 🙄ja nechápem ako to je možné že ste obaja v poriadku a nejde to?! To je zvláštne.. A aké vitamíny ste užívali?
@12didi12 proste nám povedali ze sme podľa výsledkou ideálny par, málokedy sa im stane ze majú v CAR takých a vidíš.bud nám treba ešte nejaké vyšetrenie detailné o ktorom neviem alebo.. Ja som skusala od čajov, kys. Listovej, vcelej kasicky
Ahojte, bola som 4 dni do zadu na IUI v Martine v Helios.. Ake mate skusenosti? vyslo vam to ? Snazime sa s priatelom 2 roky tak sme skusili aj takuto moznost
@terezka288 ahoj ja som bola tiež tam vtedy keď som zakladala túto diskusiu a vyšlo nám to hneď na prvý krát len bohužiaľ sme o dvojičky prišli.. Dúfam, že aj vám sa podarí a zo šťastným koncom 🙏
@12didi12 Jooj to mi je velmi luto .. dakujem krasne uvidime 10teho
Ahojte, som 4 deň po IUI a začala som krvácať, ako prvý deň MS. Doteraz bolo iba špinenie, včera skoro vôbec a dnes krvácanie. Nič ma neboli. Trochu ma doobeda bolelo brucho, akoby ťahanie keď som chodila. Inak nič. Ako ste to mali by? Je to moje prvé IUI. Dakujem

@12didi12 ja som bola pred mesiacom 🙂