Meškanie po stimulácii
Baby potrebujem radu,alebo povzbudenie 🙈
V juni som mala stimulaciu,uplne bez problemov,mame dve zmrazene embrya. Kvoli genetike sme nemohli ist na ET, cize cakali sme jeden cyklu. Tu nastava problem,zvycajne mavam cyklus 36.dnovy ale teraz mi to meska uz 11.den,skusila som vsetko-cervene vino,horuca vana,sex nic nezabralo. Teraz sa nieco deje,ako keby sa pomali spustala,trva to od vcera vecera mam slabulinky ruzovy vytok aj to len ked sa silnejsie utriem vidim na papieri,inak vobec nic. Mali ste to niektora?
@andrejkap123 ale nikdy som to taketo nemala..som z toho na nervy
@romci22 test si neskúšala??
@dominikahr aj 3ks a vsetky negativne
@romci22 no tak už asi len čakať
Ahoj aj ja som to tak mala po odbere vajicok mi prisla do 5dni ..cakali sme koli genetike na ket a menzes nikde ..meskal mi 2 tyzdne co ja mavam ako hodinky presne …nic nepomáhalo dala som sa potom do kľudu a prisla .. cize musis iba čakať …🤷♀️držím palce
@martaatram presne,aj ja som mala po odbere do piatich dni,cize na 18.den cyklu..teraz nic..toto bola moja tretia stimulacia a doteraz sa mi to nestalo..je pravda ze predtym som stimulovala s Gonalom a teraz s Pergoverisom.
@romci22 ja tak isto teraz s pergoverisom 🙂 neboj sa oni pridu a aj tak este nevies vysledok s genetiky nie ?ci uz ano ?
@martaatram uz vieme,obe su v poriadku..cize cakam uz na ms a mozme ist nato..ale uz som mimo z toho kolko meskaju,ja viem ze nervy nepomahaju,ale inak neviem..
@romci22 ja som bola tiez vravim mne meškali 2 tyzdne cize aj keby som sla na vyvolavacku uz by mi aj prisli tak som to nechala tak .. tak super ze genetika v poriadku 🥰 neboj pridu a hor sa na to 🍀

@romci22 tak rzobieha sa ti ms… pomalicky…