icon

Môžem byť tehotná po IUI?

kimberley123
28. sep 2023

Ahojte.Môžem byť tehotná 2 týždne po IUI14.9?Testy som mala dnes negatívne.Po 14 ďnoch od zákroku mi kázali urobiť test,ms mám dostať až 2,3.októbra.Mám počkať kým mi príde ms?Máte niekto skúsenosti že až neskoršie ukázal test pozitivitu? Ďakujem

stellarstar
28. sep 2023

@kimberley123 test treba urobiť keď bude meškať ms. Tak vyčkať aspoň do zajtra alebo soboty

barju
28. sep 2023

@kimberley123 ja som po IUI mala na 14 deň už test takyto, do ms som mala 4 dni, ak ti dnes test neukázal tak asi už neukáže. Na krv si ťa nevolali?

veeev
28. okt 2023

@barju ahoj🙂🙂 a na koľko krát si bola na iui .? Mala si aj ultrogestan, ako si sa po ňom cítila ?🙂

barju
28. okt 2023

@veeev 2. Vyšlo ale potratila som to bolo v maji, potom sme si dali pauzu cez leto a teraz ešte pokračujeme v IUI ďalej

veeev
28. okt 2023

@barju juuuj to mi je luto 😔😔 a ako ste na tom teraz už ste po, či sa chystáte .?

barju
28. okt 2023

@veeev október už je po dnes som 6DC,a nejaké okolnosti do toho prišli takže v novembri nič a uvidíme ako vyjde December, lebo počas sviatkov nerobia

veeev
28. okt 2023

@barju no ja som bola v pondelok tento týždeň, tak som zvedavá 🙈 .. jaj a kam chodíš keď sviatky nerobia .?

barju
28. okt 2023

@veeev aspoň nerobili keď boli iscare, teraz už Reprofit neviem ako, som predpokladala že sa to nezmenilo, ale nepýtala som sa zatiaľ ale keď mi nastavovali liečbu tak tak aby to vyšlo na pracovný deň. Ale telo je niekedy nevyspytateľné neviem ako sa to dá naplánovať kedy dozreje vajíčko

veeev
28. okt 2023

@barju ahaaa no to je.. pretože ani ja neviem presne kedy bola som prvý krát a vyslo mi to presne podľa môjho kalendáru 🙈 a teraz som bola druhý a ostala som v šoku, ze o týždeň skôr som išla 🙈

lenkak89
7. feb 2024

Ja som si robila prvý test zo zvedavosti na 9 deň,no nič. Potom na 11 a už tam bola slabá čiarka. Ale bol to pepino test a tie som čítala,že robia každému druhú čiarku. Potom som šla na odber krvi na hcg a bolo pozitívne🙏 A ďalšie dni už tam bola silnejšia čiarka. Nemôžem uveriť,že sa nám to skoro po dvoch rokoch podarilo🙏