icon

Môžeme očakávať pozitívny výsledok po KET?

domkaw
18. dec 2024

Dievčatá som 5 deň po KET. Mysliste žeby to mojimi dopadnúť pozitívne?

Môžeme očakávať pozitívny výsledok po KET?
evinku
18. dec 2024

@domkaw 5 deň po keď sa ešte len embrio uhniezduje.. Je moc skoro na testy... I keď niektorým babám sa slaba čiarka ukázala už na 6 deň, je to skôr ojedinele... Najlepsie je robiť cca 10 deň... To uz budes vedieť viac... Hlavne klud a bez stresu... Držím palce 🤞🤞🤞

veklipo
18. dec 2024

Mne vysiel potitivny az na 10.den

michaela329
18. dec 2024

Nikdy nevieš, mne obvykle už tiež ukazovalo pozitívne testy (5 dnove embryjko sa uhniezduje do 72 hodin). Ale raz to bolo aj biochemické. Vtedy mi testy začali 9.-10. deň blednut. Ja sa zvyknem tešiť až potom, keď vidím na monitore ♥️

simca115
18. dec 2024

@domkaw Zaujímalo by ma dr v centre povedal že 9 deň sa väčšinou robia krvné testy. To už by tam bolo vidno nejak výsledok ?

really8
18. dec 2024

Asi ti nekazali testovat na 5ty den ze?

monicazbb
18. dec 2024

@domkaw keď veeeeľmi prižmurim oči tak viem ducha domyslieť. Ale je skoro, viem že sú to najdlhšie dni, ale daj tomu dva- tri dni.Držim palce, viem že sú to nervy ❤️

a_alexandra_a
18. dec 2024

Toto sú moje 6-8 DPT

domkaw
autor
18. dec 2024

@a_alexandra_a wau !❤️

domkaw
autor
18. dec 2024

@monicazbb na fotke je to slabšie vidno. ale s manželom sme ráno videli. 🫣 len aby to silnelo a bolo dobree všetko

michaela329
18. dec 2024

@simca115 čo ja viem, obvykle sa robia 14. deň po - vtedy aj to riziko biochemického výsledku je už nižšie. Baby, čo chodia 9.-10. deň ešte chodia 14. Na kontrolu stupania.

sonkam
18. dec 2024

Vyzerá to sľubne držím palce
@evinku po PK sa embryo uhniezduje Max do 24-48hod v závislosti od štádia v akom je vkladané

sonkam
18. dec 2024

@domkaw ja som napríklad mala pozitívne testy už od 4-5dpt vždy keď sa vklad podaril

domkaw
autor
18. dec 2024

@sonkam nádherne čiarky. Ja zatiaľ len takého len ducha aj to nechcem urieknut

helen_167
18. dec 2024

@domkaw ja som mala 5 ,6,7 dpt pozitívne testy a potom uz len negatívne asi biochemické 😢,veľmi skoro testujes,ale chapem ja som nebola iná ,aspoň mam ponaučenie uz sa tak skoro netestovat ,tebe držím palce

domkaw
autor
19. dec 2024

@helen_167 brala si aj nejaké lieky?

helen_167
19. dec 2024

@domkaw vkladala som si progresteron 2 ráno a 2 večer, v januári nás čaká pokus číslo dva ,kam chodíte na kliniku ?

domkaw
autor
19. dec 2024

@helen_167 ja beriem progrestanolle jednu večer jednu ráno. A estrofem dve ráno dve večer. A sanatórium helios Košice.

sunny9
19. dec 2024

@domkaw Ahoj, ja nechcem vyzerať ako šialená, ale po prvom vklade som sa netestovala a nakoniec som bola veľmi sklamaná, tak som sa pri našom poslednom vklade rozhodla testovať každý deň - nech vidím,že či tam je nejaký progres a mne to dávalo pokoj do duše. Posielam ti fotku mojich testov, keď si priblížiš na 5DPT,tak na tom ružovom bolo tiež vidno veľmi slabučkú čiarku, čiže určite testuj ďalej a uvidíš, že či silnie. Držím ti prsty veľmi ❤️

domkaw
autor
20. dec 2024

@sunny9 nádherne niečo. Aj mňa to ukľudňuje.

sunny9
20. dec 2024

@domkaw Podľa mňa je to lepšie sa takto testovať, aspoň vieme,že na čom sme. Aký si mala test dnes?🙂