icon

Možnosti darovania zamrazených embryí anonymne

prihlasena1
12. okt 2025

Dobry den, prosim, co ste spravili so zamrazenymi embryami, ktore Vam zostali a uz ich neplanujete vyuzit?
Je mozne ich anonymne darovat inym parom?

anonym_ab7d11
12. okt 2025

Aj keby bolo možné ja osobne by som to nedala že by som mala darovať vlastné embrya nejakému páru.

anonym_53af9b
12. okt 2025

@prihlasena1 darovat parom nie ale bud na vyskumne ucely alebo zlikvidovat.

anonym_d686f8
12. okt 2025

Preco to chces darovat?Preco si vyrabate vela embryi,venuj to radsej na vyskum.

zojanka
12. okt 2025
@anonym_d686f8

Preco to chces darovat?Preco si vyrabate vela embryi,venuj to radsej na vyskum.

@anonym_d686f8 Prečo si vyrábate veľa embryí? To vážne? To nefunguje tak, že príde do centra a stlačí na automate číslo koľko embryí chce...

anonym_d686f8
12. okt 2025
@zojanka

@anonym_d686f8 Prečo si vyrábate veľa embryí? To vážne? To nefunguje tak, že príde do centra a stlačí na automate číslo koľko embryí chce...

@zojanka no tak potom si ich vsetky dajte postupne,5 embryi 5 deti,nebudte sobecke.Niektore rodiny maju aj 8 deti a ziju.

anonym_eec709
12. okt 2025

Ore toto cirkev odmieta umele oplodnenie. Lebo verí, ze Boh vklada dušu uz pri splynutí spermie a vajicka. A potom sa vlastne "vyhadzuju" živé tvory.

moonlight1210
13. okt 2025

@prihlasena1 darovat inym parom znie uslachtilo, ale osobne by som vzala do uvahy moznost (i ked malu), ze moje dieta stretne partnera a az po problemoch s tehotenstvami a potomkami im pri genetike vyjde, ze su vlastne surodenci. Obaja nase vlastne deti. Len jedno vynosene a vychovane inym parom.

moonlight1210
13. okt 2025
@anonym_d686f8

@zojanka no tak potom si ich vsetky dajte postupne,5 embryi 5 deti,nebudte sobecke.Niektore rodiny maju aj 8 deti a ziju.

@anonym_d686f8 pise sa sebecke. Ked uz chces pod uroven rypat, aspon nech tvoja gramatika ma uroven.

anonym_d686f8
13. okt 2025
@moonlight1210

@anonym_d686f8 pise sa sebecke. Ked uz chces pod uroven rypat, aspon nech tvoja gramatika ma uroven.

@moonlight1210 Uslachtile je napriklad postarat sa o rodica a nedat ho do DSS ale nie darovat svoje deti.A ako pises ma to aj ine rizika.Ale co uz s tymi embryami ,jedine na vyskum nech z nich je osoch.Jedine ak by autorka ked uz si tolko deti narobila si ich chcela vlozit,aj to sa da ale to by ako som pisala a ty si ma poopravila nemohla byt sebecka.A btw moja babka mala 10 deti a 3 sirotky si doniesol jej manzel,a nebolo sebecka postarala sa o ne,nechcela ich darovat.

moonlight1210
13. okt 2025
@anonym_d686f8

@moonlight1210 Uslachtile je napriklad postarat sa o rodica a nedat ho do DSS ale nie darovat svoje deti.A ako pises ma to aj ine rizika.Ale co uz s tymi embryami ,jedine na vyskum nech z nich je osoch.Jedine ak by autorka ked uz si tolko deti narobila si ich chcela vlozit,aj to sa da ale to by ako som pisala a ty si ma poopravila nemohla byt sebecka.A btw moja babka mala 10 deti a 3 sirotky si doniesol jej manzel,a nebolo sebecka postarala sa o ne,nechcela ich darovat.

@anonym_d686f8 ty si strateny pripad.

patta89
13. okt 2025
@anonym_d686f8

@anonym_d686f8 Ty sa už radšej nevyjadruj, lepšie spravíš...lebo nikoho tie Tvoje sprostosti nezaujímajú.

A po druhe: Autorkina otázka bola položená inak, takže nabudúce sa nauč čítať s porozumením.

luliu
13. okt 2025
@anonym_d686f8

@anonym_d686f8 koľko máš deti ty, anonym? Je nutné stále útočiť? Správať sa slušne a ohľaduplne ťa v tvojej viere neučili?

anonym_d686f8
13. okt 2025

Toto je diskusne forum kde bude milion nazorov,to ze sa Vam nepaci iny pohlad neznamena ze je to zly nazor,nebudte jesitne a zvyknite si na to ze tu nebudete cakat len odpovede s ktorymi sa vy stotoznujete,uz ste hadam dospele aby ste vedeli ze svet nie je len ciernobiely.

patta89
13. okt 2025
@anonym_d686f8

Toto je diskusne forum kde bude milion nazorov,to ze sa Vam nepaci iny pohlad neznamena ze je to zly nazor,nebudte jesitne a zvyknite si na to ze tu nebudete cakat len odpovede s ktorymi sa vy stotoznujete,uz ste hadam dospele aby ste vedeli ze svet nie je len ciernobiely.

@anonym_d686f8 ešte dobre, že vystupuješ ako anonym...lebo pod svojim nickom už nie si taka frajerka a nejaký Tvoji známi, by Ťa potom spoznali, ake máš sprosté názory.