Možnosti darovania zamrazených embryí anonymne
Dobry den, prosim, co ste spravili so zamrazenymi embryami, ktore Vam zostali a uz ich neplanujete vyuzit?
Je mozne ich anonymne darovat inym parom?
@prihlasena1 ahoj, pozri tu 😊
https://www.sanatoriumhelios.sk/mozem-darovat-e...
@prihlasena1 darovat parom nie ale bud na vyskumne ucely alebo zlikvidovat.
Preco to chces darovat?Preco si vyrabate vela embryi,venuj to radsej na vyskum.
Preco to chces darovat?Preco si vyrabate vela embryi,venuj to radsej na vyskum.
@anonym_d686f8 Prečo si vyrábate veľa embryí? To vážne? To nefunguje tak, že príde do centra a stlačí na automate číslo koľko embryí chce...
@anonym_d686f8 Prečo si vyrábate veľa embryí? To vážne? To nefunguje tak, že príde do centra a stlačí na automate číslo koľko embryí chce...
@zojanka no tak potom si ich vsetky dajte postupne,5 embryi 5 deti,nebudte sobecke.Niektore rodiny maju aj 8 deti a ziju.
Ore toto cirkev odmieta umele oplodnenie. Lebo verí, ze Boh vklada dušu uz pri splynutí spermie a vajicka. A potom sa vlastne "vyhadzuju" živé tvory.
@prihlasena1 darovat inym parom znie uslachtilo, ale osobne by som vzala do uvahy moznost (i ked malu), ze moje dieta stretne partnera a az po problemoch s tehotenstvami a potomkami im pri genetike vyjde, ze su vlastne surodenci. Obaja nase vlastne deti. Len jedno vynosene a vychovane inym parom.
@zojanka no tak potom si ich vsetky dajte postupne,5 embryi 5 deti,nebudte sobecke.Niektore rodiny maju aj 8 deti a ziju.
@anonym_d686f8 pise sa sebecke. Ked uz chces pod uroven rypat, aspon nech tvoja gramatika ma uroven.
@anonym_d686f8 pise sa sebecke. Ked uz chces pod uroven rypat, aspon nech tvoja gramatika ma uroven.
@moonlight1210 Uslachtile je napriklad postarat sa o rodica a nedat ho do DSS ale nie darovat svoje deti.A ako pises ma to aj ine rizika.Ale co uz s tymi embryami ,jedine na vyskum nech z nich je osoch.Jedine ak by autorka ked uz si tolko deti narobila si ich chcela vlozit,aj to sa da ale to by ako som pisala a ty si ma poopravila nemohla byt sebecka.A btw moja babka mala 10 deti a 3 sirotky si doniesol jej manzel,a nebolo sebecka postarala sa o ne,nechcela ich darovat.
@moonlight1210 Uslachtile je napriklad postarat sa o rodica a nedat ho do DSS ale nie darovat svoje deti.A ako pises ma to aj ine rizika.Ale co uz s tymi embryami ,jedine na vyskum nech z nich je osoch.Jedine ak by autorka ked uz si tolko deti narobila si ich chcela vlozit,aj to sa da ale to by ako som pisala a ty si ma poopravila nemohla byt sebecka.A btw moja babka mala 10 deti a 3 sirotky si doniesol jej manzel,a nebolo sebecka postarala sa o ne,nechcela ich darovat.
@anonym_d686f8 ty si strateny pripad.
@anonym_d686f8 Ty sa už radšej nevyjadruj, lepšie spravíš...lebo nikoho tie Tvoje sprostosti nezaujímajú.
A po druhe: Autorkina otázka bola položená inak, takže nabudúce sa nauč čítať s porozumením.
@anonym_d686f8 koľko máš deti ty, anonym? Je nutné stále útočiť? Správať sa slušne a ohľaduplne ťa v tvojej viere neučili?
Toto je diskusne forum kde bude milion nazorov,to ze sa Vam nepaci iny pohlad neznamena ze je to zly nazor,nebudte jesitne a zvyknite si na to ze tu nebudete cakat len odpovede s ktorymi sa vy stotoznujete,uz ste hadam dospele aby ste vedeli ze svet nie je len ciernobiely.
Toto je diskusne forum kde bude milion nazorov,to ze sa Vam nepaci iny pohlad neznamena ze je to zly nazor,nebudte jesitne a zvyknite si na to ze tu nebudete cakat len odpovede s ktorymi sa vy stotoznujete,uz ste hadam dospele aby ste vedeli ze svet nie je len ciernobiely.
@anonym_d686f8 ešte dobre, že vystupuješ ako anonym...lebo pod svojim nickom už nie si taka frajerka a nejaký Tvoji známi, by Ťa potom spoznali, ake máš sprosté názory.

Aj keby bolo možné ja osobne by som to nedala že by som mala darovať vlastné embrya nejakému páru.