icon

MUDr. Tomáš Stanko alebo MUDr. Sakal v Reprofit Martin?

12. dec 2023

Ahojte,. chystáme sa do Reprofit Martin na naše prvé IVF. Páčia sa mi obaja lekári - aj MUDr. Tomáš Stanko a rovnako aj Mudr. Sakal a neviem, ktorého si vybrať. Ktorého odporúčate viac? Mám 33, manžel 38, ja mám trocha nižšie AMH, manžel odchýlky SPG ale inak nič závažné nám nezistili. Snažíme sa 6 rokov, za sebou dve neúspešne IUI. Vyšetrenia komplet hotové, čakáme už iba na výsledky z reprodukčnej imunológie. Ktorého lekára najviac odporúčate? Máte pre mňa ešte nejaké odporúčania ohľadom Reprofit Martin?

sonkam
12. dec 2023

Ja som veľmi spokojná s doktorom Sakalom. My sme s ním riešili v septembri IVF a bol veľmi milý. Páčilo sa mi že bral ohľad na všetky vyšetrenia, liečbu čo budem mať nasadený z hematky aj s repro-imuno. Všetky vyšetrenia si prefotil aby ich mal v zložke a všetko super vysvetlil na čo sme sa pýtali a poradil. Rovno povedal že je super že máme vyšetrenia už hotové lebo by ma ani to ďalšieho ivf nepustil bez nich

autor
13. dec 2023

@sonkam ďakujem veľmi pekne

janulka2805
14. dec 2023

Za mňa MUDr.Sakal úplná topka!!! 👌😊😊😊Chodila som k nemu na všetky vyšetrenia, robil mi IUI a tá vyšla na prvýkrát 🙏 Veľký odborník a zároveň veľmi milý a empatický človek 💗

autor
14. dec 2023

@janulka2805 ďakujem🙂

bibiana1985
Autor odpoveď zmazal
stefania100
29. dec 2024

@janulka2805 Boli ste v Reprofit Martin? Dakujem 🙂

janulka2805
29. dec 2024

@stefania100 Áno, bola som tam. Predtým sa to volalo Iscare, keď som tam bola, ale je to to isté 🙂