Najlepšie CAR na západnom Slovensku

11. nov 2023

Ahojte, ktoré CAR na západnom Slovensku je podľa vás najlepšie v prípade IVF? Sme z Nitry ale v Gyncare ani GynFiv by som si netrúfla podstúpiť IVF lebo tam som na vlastnej koži žiaľ zažila naozaj chaos a našu dôveru si žiaľ nezískali . Na Reprofit BA čítam strašne veľa odstrašujúcich komentárov, takže mám trocha pochybností, a ostatné CAR na západnom SK tiež podľa recenzií tiež nevychádzajú veľmi dobre. Do Brna nám to však nevychádza finančne, takže to žiaľ neprichádza do úvahy. Máte nejaké tipy? Ďakujem veľmi pekne.

andrea2019
11. nov 2023

Za mna po skusenosti s Iscare BA sme skoncili v Reprofit Brno, daju ti moznost pockat na schvalenie poistovnou a potom platis / doplacas to iste co na SK. Nam sa cakat nechcelo 🙂 a sli sme do toho. Na prvykrat ostalo 1 oplodnene vajicko a mame synceka.

autor
11. nov 2023

@andrea2019 ďakujem veľmi pekne, poslala som ti správu.

gejb
11. nov 2023

@andrea2019 ani v CAR na Slovensku sa nečaká na schválenie. Rovno sa ide na to, pomedzi to oni riešia poisťovňu a plati sa potom po IVFku 🙂 (moja skúsenosť v Iscare)

andrea2019
12. nov 2023

@gejb viem ze na SK sa necaka... u mna napisana fiktivna choroba od lekarky, aby som nemusela podstupit najskor oplodnenie cerstvymi spermiami- uz si nazov nespomeniem, ale mohla ist rovno do IVF.

gejb
12. nov 2023

@andrea2019 myslíš inseminaciu (IUI) ?

janie7
15. nov 2023

Ahoj, presne, kliniky na SR sú slabé. Mne sa bohužiaľ nepodarilo otehotnieť ani v Brne, no s prístupom na SR sa to nedá ani len porovnať, vedela by som rozprávať kopec zážitkov. Ja mám gynekológa Dr. Maršíka, on je aj IVF lekár, som s ním maximálne spokojná, tak možno skús popozerať Ferticent recenzie ak by Brno neprichádzalo v úvahu😉

beata110
16. nov 2023

Ahoj aj v olomouci je spickovy lekar. Len si nespominam jeho meno IVF clinik asi Machac sa vola

janie7
16. nov 2023

@beata110 Áno, je skvelý, dobre si pamätáš, dávame si u neho poslednú šancu a už potom definitívne končíme😕

beata110
16. nov 2023

@janie7 drzim palce nech sa vam podari

janie7
16. nov 2023

@beata110 Ďakujem krásne, ja už som to chcela vzdať, už sme za to oplieskali veľmi veľa peňazí, no Štepán nechce o tom ani počuť. Tak, že dáme tomu ešte poslednú šancu.🙏🏻
Želám všetko dobré.

beata110
16. nov 2023

@janie7 on je super strasne dobre naladeny vzdy uplne doda silu energiu a nadej. Ja som snim len skypovala a bol super. Naživo musi byt este viac. Budem na vas mysliet daj potom vediet dobru spravu🙏

janie7
18. nov 2023

@beata110 On je strašný šašo a veľmi príjemný, aj keď ja som ťažký oriešok pre každého lekára, všade mám super výsledky a to sa Štepán pustil aj do vyšetrení, ktoré mi v Brne neodporúčali, no okrem nekvalitných vajíčok a vyššiemu veku mi nič nenašli, takže do KETu začiatkom budúceho roka už chcem ísť nastavená tak, že už sa viac urobiť nedalo a je to čisto na prírode, či sa môjmu telu uráči otehotnieť. Ešte ma Štepán poslal zopáknuť endokrynológiu, aj keď bola v Brne pred dvoma rokmi ukážková, ale tak som rada, že nič neberie na ľahkú váhu. No bol to boj vydupať si práve Štepána, lebo on vkuse niekde lieta, tak v kútiku duše verím, že ten niekoľko ročný boj on privedie do vytúženého konca.
Ďakujem krásne za podporu a želám všetko dobré😘

naranca
29. nov 2023

Najlepsi CAR je ten, kde sa to podari. Mne sa to podarilo dvakrat a v dvoch roznych cetrach. Gyncare v Nitre by som nezatracovala.
Poradim ti nasledovne, co najblizsie k miestu bydliska.
Nestresujes sa dochadzanim a vsade postupuju podla rovnakych standardov.
Mne osobne Brno vobec nevyhovovalo, bolo to nielen daleko ale aj ich sposob, kde koordinatorka pomaly aj ordinuje a operuje je pre mna nepriatelny, hoci boli mili, pohostinni, komunikovali na dennej baze. Mne to prislo velmi sofistikovane obchodnicky tah.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre