Negatívny test a krvácanie po embryotransfere
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať 3.11.som bola na embryotransfere a na 13 deň som si robila tehotenský test ktorý mi vyšiel negatívne,od minulého týždňa štvrtka mám také spinenie aj s krvou ale len ráno,8 deň je dneska čo to mam,menštruáciu som nedostala ,na sono a krv idem v pondelok.Je to normálne alebo sa mám obávať
@andreablastakova zavolaj si na kliniku, na to sluzia aj urgentne kontakty, tak sup sup, bud ta vezmu, vysadia lieky alebo poradia ine
@anonym_2882de ďakujem ❤️ zajtra tam ideme akurát som si tam volala
@anonym_2882de ďakujem ❤️ zajtra tam ideme akurát som si tam volala
@andreablastakova drz sa 💕
@andreablastakova vždy je lepšie riešiť to s klinikou... Špinenie nemusí samo o sebe byť problém, ale lepšie sa spýtať. Len test by už mal byť v tejto dobe pozitívny, keby to vyšlo, ale nemusí to tak nevyhnutne byť, niektoré baby ho majú pozit. Až neskôr. Držím palce 🙂
Ahojte,píšem tu ako som dopadla na sone a krvi,tak žiaľ tehotná nie som , tehotenský hormón vyšiel negatívne 🥺🥴,nevadí ideme ďalej.Mojou najväčšou radosťou je môj synček ♥️

@andreablastakova zavolaj si na kliniku, na to sluzia aj urgentne kontakty, tak sup sup, bud ta vezmu, vysadia lieky alebo poradia ine