icon

Nepríjemná menštruácia po liečbe v centre asistovanej reprodukcie

seag
26. jan 2026

Ahojte, chcem sa vás spýtať určite tu je viac takých ako ja…
Dva a pol roka prirodzenou cestou sa nič neudialo tak sme s partnerom navštívili car, spravili nám komplet všetky vyšetrenia a všetky výsledky boli až nadpriemerne dobre. Tak na odporúčanie, že teda pomôžeme prírode mi pichli ovitrelle na spustenie ovulácie, povedali presne dni kedy mame mat sex a dali k tomu ešte nejaké tabletky so ženskými hormónmi aby sa nádejný plod udržal…. Dva týždne som sa budila s nedočkavosťou kedy už bude ten deň D a spravím si test… potom nadišiel a ja som zostala totálne sklamaná a smutna… spravila som si 3 tie testy aj na další deň pokial neumrela posledná nádej 😭 Okej nejak som sa cez to preniesla, že keď to nevyšlo opäť teraz tak to vyjde nabudúce… nabudúce mám zasa všetko toto absolvovať- vyšetrenie; injekciu, lieky… lenže po tej injekcii či liekoch (to sa chcem spýtať vás) som mala brutálne nepríjemnú menštruáciu asi ako nikdy, dva dni mi bolo na vracanie a odpadnutie..: pred týždňom mi skončila a teraz opäť krvacam. Mám panikáriť a ísť sa dať vyšetriť alebo je to bežne? Lebo termin mám až v polke februára. Ďakujem za vaše skúsenosti ❤️

anonym_381825
26. jan 2026

@seag nie je to bezne. Ale nenapisala si, ake hormony si uzivala

anonym_3a4a7d
26. jan 2026

@seag zatial si len stimulovana v prirodzenom cykle... netreba vkladat velke nadeje a mat ocakavania ze dvomi injekciami si zrazu tehu... zeny castokrat vnimaju CAR ako nieco zarucene... priznavam, sama som taka bola... ze pridem do CAR a vybavene... nebolo. ani v prirodzenom cykle, ani v IUI, ani IVF na prvy pokus. netrvrdim ze sa take neudeje, je to skor stastna nahoda.. treba sa aj informovat, ako sa danymi ukonmi zvysuje sanca

seag
autor
26. jan 2026
@anonym_3a4a7d

@seag zatial si len stimulovana v prirodzenom cykle... netreba vkladat velke nadeje a mat ocakavania ze dvomi injekciami si zrazu tehu... zeny castokrat vnimaju CAR ako nieco zarucene... priznavam, sama som taka bola... ze pridem do CAR a vybavene... nebolo. ani v prirodzenom cykle, ani v IUI, ani IVF na prvy pokus. netrvrdim ze sa take neudeje, je to skor stastna nahoda.. treba sa aj informovat, ako sa danymi ukonmi zvysuje sanca

@anonym_3a4a7d ďakujem za odpoved. Popravde ja ani neviem čo čakať a načo sa pripraviť. Prezentovali to ako hotovú vec a nemám ani nikoho v mojom okoli kto by toto prežil, všetkým sa podarilo mat dieťa prirodzene.

seag
autor
26. jan 2026
@anonym_381825

@seag nie je to bezne. Ale nenapisala si, ake hormony si uzivala

@anonym_381825 brala som utrogestan

anonym_3a4a7d
26. jan 2026
@seag

@anonym_3a4a7d ďakujem za odpoved. Popravde ja ani neviem čo čakať a načo sa pripraviť. Prezentovali to ako hotovú vec a nemám ani nikoho v mojom okoli kto by toto prežil, všetkým sa podarilo mat dieťa prirodzene.

@seag neviem co hovoria statistiky dnes... ale koordinovany prirodzeny cyklus taka ista pravdepodobnost, IUI +10% a IVF je 50 %

mullerova46
26. jan 2026
@seag

@anonym_381825 brala som utrogestan

@seag utrogestan mi spôsobil veľmi bolestivú ovuláciu. Ale menštruácia neskôr už neprišla....