icon

Neúspešný embryotransfer

nika1356
8. feb 2023

Ahojte žienky,

dnes som bola po 14dnoch po ET na krv, žiaľ vyšiel negatívny výsledok aj napriek tomu, ze mi neprišla ani menstruacia a prsia ma neskutočne bolia 😔 po telefonáte som sa opustila tak som sa nestihla povypytovat… máte s týmto skúsenosť ? To embryo sa vyplaví, či je potrebná kyretaz v takomto prípade? Samozrejme zajtra idem volať lekárovi len som nedockava 😔

gejb
8. feb 2023

@nika1356 to je mi ľúto, viem ako sa cítiš. ....na kyretaz netreba, telo sa s tym vysporiada samé. Ak berieš lieky,napríklad utrogestan tie ti brzdia menštruáciu. Ak mas otazky kludne im zavolaj naspat a popytaj sa, v CAR su tam aj na to 😉...budem držať palce nech ďalší vyjde 🤞

zojanka
8. feb 2023

@nika1356 samozrejme nieje potrebná žiadna kyretáž. To embryo je malilinkaté a odíde spolu s menštruáciou. Tú si nedostala lebo berieš progesterón. Keď ho vysadíš, do pár dní príde normálne menzes. Aj tie prsia bolia z tých všetkých hormónov... držím palce pri ďalšom pokuse 🍀

nika1356
autor
8. feb 2023

@gejb ďakujem veľmi pekne 🙏🏽🙂 áno brala sim utrigestan ale povedali, že mám vysadiť … tak môžem v najbližších dňoch rátať s menštruáciou? Ešte mame dve zamrazené tak hádam to už vyjde 🙏🏽

nika1356
autor
8. feb 2023

@zojanka ďakujem pekne 🙏🏽

gejb
8. feb 2023

@nika1356 áno, lieky vysad a o cca 3 dní príde...