Neúspešný KET
Ahojte, neuspesny ket, ako sa vyrovnat s osudom, ze // ciarky na teste uz nebudu? Co Vam pomohlo? Lomcuju mnou hormony, smutok strieda hnev, vycitky, ako to prijat?
@mikasz mám týždeň od info že KET bol neúspešný ?netestovala som).. 3minuty som si dopriala smutit za tým čo som nikdy nemala a potom to bolo OK..presne ako napísala @krisbar som šťastná prestastna za to že som to mohla skúsiť, zazit.. mam zdravého muža a mame všetko.. aj napriek tomu že sme v procese 1 ivf , ak nevyjde ideme do 2x.. ale kazdopadne ideme v januári do adopcie.. toto je to čo mám zazit a nechcem si to pokaziť smútkom, nikdy nebiem kam má to posunie 🤷♀️ Fak som za to vďačná.. myslím že je na mieste oplakat negatívny výsledok - plna hormónov a očakávaní.. ale ďalej sa utápat v smútku nemá význam , oberať samo čas čo mi nik nevráti? Pre čo? Pre koho? Pre mna a pre moje manželstvo to urcite nie je správna voľba ❤️
Môj švagor so ženou sa snažili 10 rokov - z toho 8 sa liečili a chodili po umelých oplodneniach. Nakoniec, keď sa stále nedarilo to nechali tak. Začali si užívať život a spávať spolu spontánne, pretože chceli, nie pre dieťa. Švagriná do pol roka otehotnela. Ak nemôžete kvôli zdrav. stavu, existuje adopcia. Veľa krásnych detičiek čaká v domovoch na príležitosť. Skúste nad tým časom porozmýšľať.
@mikasz
@podkovickaa
@balalea
zabudla som este spomenut, ze po 14tich rokoch takto spolu cakame v novembri babatko (mam 41rokov!). necakali sme to. je to pre nas kombinacia soku, prekvapenia, zazraku. Sranda, ze sa to stalo v case, ked sme si hovorili, ze "ako je nam dobre - mozeme si bingovat Netflix, spat do kedy chceme (resp. dokedy nas dvaja hladni psici vytiahnu z pelechov), mame istym sposobom slobodu - najma ked vidime ako sa cele zivoty nasich kamaratov tocia okolo deti a ich chorob" a zrazu do mesiaca toto. cize ja si myslim, ze treba mat len pokoru a vdacnost voci prirode, vesmiru, bohu, zivotu.
@mikasz treba veriť, možno to mám o niečo ľahšie lebo na druhé IUI sa nám podaril synček, avšak o jedno babo sme po IUI prišli a dnes mám zasa negatívny IUI už tretí po sebe a čaká nás IVF ale verím že tam hore na nás čaká naše dúhové babo, držím palceky nech nám to vyjde🙏😘
@krisbar jeeeeej gratulujem a vsetko dotiahni do uspesneho konca 💞🤗

Ja som mala par Ivf, 14 rokov sami. Ale co som vzdy pocitovala bola vdacnost, xe mame krasny zivot s manzelom, ze pri mne vzdy stoji, ze sme zdravi, ze mame prace ktore nas bavia. A pri tej vsetkej vdacnosti za to co vsetko mam som nikdy nepocitovala lutost nad tym, co nemam. Jednoducho som chcela prezit krasny a stastny zivot a nie plakat nad tym co nemam.