icon

Neúspešný KET

mikasz
8. júl 2020

Ahojte, neuspesny ket, ako sa vyrovnat s osudom, ze // ciarky na teste uz nebudu? Co Vam pomohlo? Lomcuju mnou hormony, smutok strieda hnev, vycitky, ako to prijat?

krisbar
8. júl 2020

Ja som mala par Ivf, 14 rokov sami. Ale co som vzdy pocitovala bola vdacnost, xe mame krasny zivot s manzelom, ze pri mne vzdy stoji, ze sme zdravi, ze mame prace ktore nas bavia. A pri tej vsetkej vdacnosti za to co vsetko mam som nikdy nepocitovala lutost nad tym, co nemam. Jednoducho som chcela prezit krasny a stastny zivot a nie plakat nad tym co nemam.

mikasz
autor
8. júl 2020

@krisbar dakujem, to je krasne 🤗

ebenau
8. júl 2020

@krisbar tak krasne si to napisala ❤️
Ta pokora a to prijatie co zivot nadeli .... ❤️❤️❤️
Prajem vela zdravia a krasny zivot 🙋‍♀️

podkovickaa
8. júl 2020

@mikasz
@krisbar
Tiez som na tom tak.Vsetko neuspesne,ale nejako pokorne som to prijala tiez dakujem za vsetko co mam.Hlavne za zdravie a za to,ze mozem robit milion veci ..

balalea
8. júl 2020

@mikasz mám týždeň od info že KET bol neúspešný ?netestovala som).. 3minuty som si dopriala smutit za tým čo som nikdy nemala a potom to bolo OK..presne ako napísala @krisbar som šťastná prestastna za to že som to mohla skúsiť, zazit.. mam zdravého muža a mame všetko.. aj napriek tomu že sme v procese 1 ivf , ak nevyjde ideme do 2x.. ale kazdopadne ideme v januári do adopcie.. toto je to čo mám zazit a nechcem si to pokaziť smútkom, nikdy nebiem kam má to posunie 🤷‍♀️ Fak som za to vďačná.. myslím že je na mieste oplakat negatívny výsledok - plna hormónov a očakávaní.. ale ďalej sa utápat v smútku nemá význam , oberať samo čas čo mi nik nevráti? Pre čo? Pre koho? Pre mna a pre moje manželstvo to urcite nie je správna voľba ❤️

silviazlat
9. júl 2020

Môj švagor so ženou sa snažili 10 rokov - z toho 8 sa liečili a chodili po umelých oplodneniach. Nakoniec, keď sa stále nedarilo to nechali tak. Začali si užívať život a spávať spolu spontánne, pretože chceli, nie pre dieťa. Švagriná do pol roka otehotnela. Ak nemôžete kvôli zdrav. stavu, existuje adopcia. Veľa krásnych detičiek čaká v domovoch na príležitosť. Skúste nad tým časom porozmýšľať.

krisbar
9. júl 2020

@mikasz
@podkovickaa
@balalea
zabudla som este spomenut, ze po 14tich rokoch takto spolu cakame v novembri babatko (mam 41rokov!). necakali sme to. je to pre nas kombinacia soku, prekvapenia, zazraku. Sranda, ze sa to stalo v case, ked sme si hovorili, ze "ako je nam dobre - mozeme si bingovat Netflix, spat do kedy chceme (resp. dokedy nas dvaja hladni psici vytiahnu z pelechov), mame istym sposobom slobodu - najma ked vidime ako sa cele zivoty nasich kamaratov tocia okolo deti a ich chorob" a zrazu do mesiaca toto. cize ja si myslim, ze treba mat len pokoru a vdacnost voci prirode, vesmiru, bohu, zivotu.

magduska81
16. júl 2020

@mikasz treba veriť, možno to mám o niečo ľahšie lebo na druhé IUI sa nám podaril synček, avšak o jedno babo sme po IUI prišli a dnes mám zasa negatívny IUI už tretí po sebe a čaká nás IVF ale verím že tam hore na nás čaká naše dúhové babo, držím palceky nech nám to vyjde🙏😘

podkovickaa
21. júl 2020

@krisbar jeeeeej gratulujem a vsetko dotiahni do uspesneho konca 💞🤗